Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zawsze zaczynaj dzien od forum, to bedziesz wiedzial ktory jest dzien tygodnia. :lol: :lol: :lol:

no nie każdy ma taki luz... ;) 8) ledwo znajduje chwile, żeby przy śniadaniu sprawdzić czy na allegro nie ma jakichś ciekawych starych kartek pocztowych z moich ulubionych pagórków :) Forum to raczej z doskoku jak jakieś powiadomienia spadną, a ja akurat szukam odreagowania od różnych rzeczy :)

Z tego co jednak zauważyłem to sporo osób tutaj zaczyna dzień od tego miejsca.. ja jeszcze nie potrafię, ale poczekajmy na start Wielkiej Epopei :)

Zawsze zaczynaj dzien od forum, to bedziesz wiedzial ktory jest dzien tygodnia. :lol: :lol: :lol:

no nie każdy ma taki luz... ;) 8) ledwo znajduje chwile, żeby przy śniadaniu sprawdzić czy na allegro nie ma jakichś ciekawych starych kartek pocztowych z moich ulubionych pagórków :) Forum to raczej z doskoku jak jakieś powiadomienia spadną, a ja akurat szukam odreagowania od różnych rzeczy :)

Z tego co jednak zauważyłem to sporo osób tutaj zaczyna dzień od tego miejsca.. ja jeszcze nie potrafię, ale poczekajmy na start Wielkiej Epopei :)

Niektorzy szczesliwcy kase trzepia, to na forum czasu nie maja. :p

Ale dziennik to faktycznie moglbys odgrzebac. :roll:

Niektorzy szczesliwcy kase trzepia, to na forum czasu nie maja. :p

Ale dziennik to faktycznie moglbys odgrzebac. :roll:

Ja mam inną teorię... Ci co kase trzepią (lub po prostu ją mają + obligatoryjny do niej luz) maja na tyle duzo czasu, że zaglądają sobie regularnie i mnogo na takie fora. Lub w ogole ich tu nie ma .... Ale to tylko fragment, wiadomo, większość szuka tu pomocy...

Odgrzebię, obiecuję, tylko znajdę chwile by zebrać renderki i opisać to jakoś (+ rzuty i konkluzje do nich). Nie mam go teraz (i mam na dodatek 'w plecy' o jeden dzień) wiec jeszcze nie w ten weekend... A szkoda bo trochę chyba sobie określiłem. No nic, w przypadku takich pojedynczych mini-orkiestr jak ja nie da sie wszystkiego.

Cierpliwości Małgosiu, już niedługo. czas ucieka, juz wiosna wiec muszę to pchnąć.

Aha, pyszną masz łazienkę :) słusznie chwalą bo jest elegancka. dopieszczona (okiem laika niestety)

Ciesze sie, ze sie laikom tez podoba. :wink: Pewnie widziales, ze probowalam Twojego sposobu na robienie zdjec (recznie), ale cholera... wskazowka na zegarze sie przesunela... :lol: :lol: :lol:

ta ostatnia seria (zielonkawo-przyciemnawa) jest całkiem calkiem, spokojne niedrażniace światło, ze statywu chyba robione. Podoba mi sie :) fajna jedna panoramka wyszła. Canon VIXIA HG21? jezus maria.. co to jest ? aaaa widze na fotkach... to kamerka jest. całkiem miło robi.

Ciesze sie, ze sie laikom tez podoba. :wink: Pewnie widziales, ze probowalam Twojego sposobu na robienie zdjec (recznie), ale cholera... wskazowka na zegarze sie przesunela... :lol: :lol: :lol:

ta ostatnia seria (zielonkawo-przyciemnawa) jest całkiem calkiem, spokojne niedrażniace światło, ze statywu chyba robione. Podoba mi sie :) fajna jedna panoramka wyszła. Canon VIXIA HG21? jezus maria.. co to jest ? aaaa widze na fotkach... to kamerka jest. całkiem miło robi.

Kamera jest niezla i ma szeroki kat. :roll:

u mnie moze syfu nie ma, bo wpadlam pod koniec lata na genialny pomysl i zamowilam kontener a mlody od sasiadow w ramach podreperowania kieszenkowego zapelnil go calkowicie, tym co lezalo w pieknych gorkach na trawie ... blota tez niet, ale to za sprawa gory piachu pod kostke, ktora oczywiscie teraz okreslila bym jako nierownosc terenu :evil: majster mnie pociesza ze pod taras nie bedzie trzeba juz ubijac .....

my też tak zrobiliśmy ale efekt odwrotny - mamy równistość błotnistą :lol:

Irma przypominam sie :) jakbys sie kiedys wybrala na spacer po posiadlosci to pstryknij pare fotek przy okazji :)

A a propos wygladu twojego to fakt tez bylam zaskoczona jak zobaczylam taka latawice a nie stateczna pania architekt :D

ale za to sprężystość z niej bucha, co nie ? żwawe to że hej ;) no i zdecydowanie szybciej myśli i wie więcej ode mnie, a to juz mnie wkurza :) :evil: :evil:

Irma przypominam sie :) jakbys sie kiedys wybrala na spacer po posiadlosci to pstryknij pare fotek przy okazji :)

A a propos wygladu twojego to fakt tez bylam zaskoczona jak zobaczylam taka latawice a nie stateczna pania architekt :D

MArkoto, pamiętam o tonbie i nawet dziś coś tam pstryknęlam...zgram na dysk i wieczorem będzie

Jak to sie stało że ja tu jeszce nie trafiłam ? ;-)

Domek super. Bryła (nasza w wersji pierwszej była podobna do Waszej ale z pewnych wzgledów poszlismy bardziej w standard - niestety), kolorki w środku i cała reszta... no i białe drzwi na które teraz jestem chora ;-).... ale to przy następnym domku...

Pozdrawiam i będę jeszcze zaglądać.

a moje odczucie było takie, że strasznie młodziutko wyglądasz/jesteś :lol:

Jak to sie stało że ja tu jeszce nie trafiłam ? ;-)

Domek super. Bryła (nasza w wersji pierwszej była podobna do Waszej ale z pewnych wzgledów poszlismy bardziej w standard - niestety), kolorki w środku i cała reszta... no i białe drzwi na które teraz jestem chora ;-).... ale to przy następnym domku...

Pozdrawiam i będę jeszcze zaglądać.

Zapraszam, chociaż teraz w środku mało się dzieje, barzdiej jestem zakręcona na ogród, ale ponieważ jestem kompletnym laikiem w tej materii to raczej chwalić sie nie mam czym...

a moje odczucie było takie, że strasznie młodziutko wyglądasz/jesteś :lol:

piszac latawica wlasnie mialam to na mysli :D