Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

teraz jak już widziałam na żywo to mocny kolor bym odradzała...

wzorki tak, ale jeśli kolor to tylko szary :)

ewentualnie kolory pastelowe - jakiś szaro turkusowy, szarozielony, szarofioletowy delikatnie i z umiarem...mocne kolory zabiją subtelne zestawienia szarego z kremowym.

To zostaje przy moim białym :) Dzieki
no i widzisz, pierwszy wybór z reguły jest najlepszy, ale prawda jest taka, ze potem chce sie czegoś innego i zaczyna zataczać koło, a potem koło sie zamyka. :lol:

Irmo U mnie też zielenina ruszyła. Niestety z krokusów okazało się, ze nie mam biało fioletowych i białych, tylko same fioletowe-a bardziej zależało mi na tych delikatniejszych. Tylko jakies małe te kwiatki, czy z wielkiem cebuli będą większe?

a bo ja wiem? :)moje są małe dość http://i683.photobucket.com/albums/vv195/Irma_murator/ogrod/taras004.jpg

chyba latem musze je wykopać i porozdzielać, bo mocno się rozmnożyły

ślicznie masz. lubię takie kiełkujące piękno a wokoło dzicz :)

ja bym chciała trochę więcej piękna i trochę mniej dziczy, ale nie od razu Kraków...

moje są mniejsze. Mają takie cieniutke lodyżki, ze az dziw, ze sie nie łamią ;).zobaczymy za rok. Te Twoje są mniamusne, takie wlasie jakbym chciała i kolorem też.Zobaczymy jeszcze jak tulipanom pojdzie robota i czy faktycznie sa białozielono niebieskie, czy jakaś sciema;)

moich w zeszłym roku, było ledwie kilka i juz nawet nie pamiętam czy były małe ale chyba tak...

a bo ja wiem? :)moje są małe dość

chyba latem musze je wykopać i porozdzielać, bo mocno się rozmnożyły

ślicznie masz. lubię takie kiełkujące piękno a wokoło dzicz :)

ja bym chciała trochę więcej piękna i trochę mniej dziczy, ale nie od razu Kraków...

nie jest dobrze budować wszędzie ten Kraków :):)

To ja cichutko trzymam kciuki za tą nawet sporadyczną dzicz, oczywiście nie przyznam się, że taki jestem :)

To ja cichutko trzymam kciuki za tą nawet sporadyczną dzicz, oczywiście nie przyznam się, że taki jestem :)

nie musisz :D wszyscy wiedzą że preferujesz pewną odmianę szorstkości :wink: (bynamniej nie o obyciu mowa co by mnie jaki niezorientowany nie zrozumiał)

nie musisz :D wszyscy wiedzą że preferujesz pewną odmianę szorstkości :wink: (bynamniej nie o obyciu mowa co by mnie jaki niezorientowany nie zrozumiał)

hm.. muszę się zastanowić o co chodzi :roll: :roll: nie bardzo przepadam za lakierowanymi rzeczami (nie czuję dobrze tego pod dłońmi, ale też nie dojrzałem/dotarłem do tego poziomu życia, więc trudno mi coś powiedzieć ... ). Lubię naturalne drewno, no i powoli marszczą mi się ręce, co też w sumie mi się podoba... ale hm... to chyba nie o to chodzi ;) :roll:

Jakaś podpowiedź ? ;)

o surowy dizajn

malgos! :lol:

aaaa... ;)

kali kumać :)

coż mogę powiedzieć ... mam wrażenie że wiesz więcej o mnie niż ja i może coś mi jeszcze powiesz :) w sumie to ciekawa wiedza (o sobie widzianym z zewnątrz), Irma już mi jej trochę uszczknęła niedawno......

Małgoś... to może dodaj od siebie trochę ciepła do tej wiosenno słownej peregrynacji :) pokaż się !

dobra do pracy... palmy las nim pożre nas...