Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

wygrabiłam jeden trawnik...ufff....nie wiem czy będę grabić drugi, bo on chyba idzie do likwidacji...wyszły z ziemi tulipany botaniczne, a już się bałam, ze coś zeżarło. Jutro idę pielić.

Marku, ja tak naprawdę to chcę mieć dzicz tylko musze ją najpierw wyprodukować, bo to co zrobiło się samo to był bałagan i chaszcze bez krztyny uroku :) A wypielęgnowanego ogródka nie będę mieć na bank, bo za leniwa jestem na to...

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://grafika.redakcja.pl/Gift.obiekt2.aspx/400/0/Gift/a80c8f33-9324-4747-90ee-198e2f861309_20090306020149_Zabawne-wielkanocne-zyczenia.png

Tęczowych pisanek,

na stole pyszności,

mokrego dyngusa

i wspaniałych gości.

Niech to będzie czas uroczy,

życzy Magda miłej Wielkanocy.

http://kartki.net.pl/kartki/3/kartki-wielkanocne-99.gif

bo ja moją złą naturę skrzętnie ukrywam :)

idę pielić, nie ma przebacz...

moze coś schudnę

pobiegaj godzinę po lesie, lepiej Ci to na krążenie zrobi :roll: i schudniesz na pewno.

po boreliozie :p :wink:

to fakt... ale tak to już jest, tam borelioza, tu zakażenia, jeszcze gdzieś szerszeń, jeszcze w innym miejscu wylew, a w kolejnym żmija :p :wink: :wink:

Hej :)

Irma jaki masz tynk ? tzn chodzi mi o firme i granulacje, 1 mm, 1,5mm?

jeśli masz Kabe to od razu zdradź prosze które to kolorki.

nie mam kabe i nie wiem jak granulacja :) przywiózł mi tynkarz próbnik wybrałam i tyle, chyba to był jakiś Kosbud...Wiem, ze mam baranka :)

bo ja moją złą naturę skrzętnie ukrywam :)

idę pielić, nie ma przebacz...

moze coś schudnę

pobiegaj godzinę po lesie, lepiej Ci to na krążenie zrobi :roll: i schudniesz na pewno.

ale bieganie jest nudne

nie lubię biegać a już tak "po lesie"to całkiem nie...mogę się męczyć, ale niech to ma jakiś sens.... :wink: