Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

wiadomo jak jest z kaską, sama to przerabiałam nie raz, ale fajnie by było jakby klienci mieli świadomość, że sami są sobie winni, że się w budżecie nie mieszczą...

A co do wanien za 35 tyś. Jeszcze nie miałam klienta, którego by było na taką stać, a pracuję prawie 10 lat w zawodzie.... Z tym ,że ciągle mam nadzieję na takiego trafić :wink:

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wiadomo jak jest z kaską, sama to przerabiałam nie raz, ale fajnie by było jakby klienci mieli świadomość, że sami są sobie winni, że się w budżecie nie mieszczą...

A co do wanien za 35 tyś. Jeszcze nie miałam klienta, którego by było na taką stać, a pracuję prawie 10 lat w zawodzie.... Z tym ,że ciągle mam nadzieję na takiego trafić :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: ostatnie zdanie podobało mi się najbardziej :lol:

ja na szczęście mimo trafiania na kiepskich architektów jestem całkiem fajną klientką - wiem co chcę i mniej więcej za ile 8)

a wracając do dyskusji to jestem Ci winna przeprosiny że u Ciebie w wątku takie farmazony pociskam, zwłaszcza że jak już pisałam na priwie mm trochę frustracji mam ostatnio po współpracy z pewną panią i to negatywnie rzutuje na ton moich wypowiedzi :oops:

nie przejmuj się, ja nie jestem w stanie przejmować się za całą grupę zawodową :)

Mimo, że zazwyczaj jestem dumna ze swojego podejscia do klienta, to muszę przyznać, że własna budowa mnie tak absorbuje, że też trochę popier...Pi.....

Za co wszystkich czytających to moich klientów jeśli są tu tacy serdecznie przepraszam. Przez cały czas myślę o tym jak się zrehabilitować... :wink:

mi sie wydaje ze jak wszystko skoncze to usiadze na srodku pokoju i zaczne plakac :wink: i bede miec najbrzydszy dom na wszystkich forach gdzie sie udzielam :D

prawde mowiac to na forum muratora jest duzo srednich domow za to jedne z lepszych widzialam na gazeta forum, choc tez ich tam nie za duzo ale sa perelki

Irmo z tego co pisalas to na tej stronie mozna tez znalesc cos fajnego polecisz mi jakis dziennik? bo ja to co ogladalam do tej pory (chodzi o skonczone budynki) to bez rewelacji....

jesli kogos urazilam to przepraszam ale wszystkich dziennikow nie widzialam wiec mam nadizeje sie mylic :D

http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,82725252,82725252,0,2.html?v=2

swietna kuchnia i odziwo nie pod zabudowe :wink:

napewno styl nie dla kazdego ale nie mozna odmowic jej uroku

http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,71254192,71254192,0,2.html?v=2

tu bardzo ciekawe mieszkanie i ciekawy watek bo forumowiczka ukradla zdjecia i wmawiala wszystkim ze to jej haha moim zdaniem dzielo projektanta (warto obejzec)

http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,78453942.html

tu probka ludzkiego zapalu dla starych domow

ktore zwykle gina pod oknami PCV i blachodachowka

http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,78584869.html

niby ikea, niby tak maja wszyscy ale cos w tej kuchni mi sie podoba

i jeszcze ten swietne mieszkanie

http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,67033608,67033608,0,2.html?v=2

jest jeszcze kilka fajnych watkow ale nie moge znalesc

moze to co wkleilam nie powala na kolana ale widac ze sa ludzie ktorzy potrafia...

No tak - no wnetrza ladne - najbardziej oczywsicie podobal mi sie dom pani ktora jak twierdzisz ukradla zdjecia - pieknie z gustem i w ogole dom wysokich lotow jezeli chodzi o efekt koncowy - ale ogolnie wszytsko nie w moim klimacie - podobalo mi sie ale nie u mnie - ja chyba mam bardziej prowincjonalne spojrzenia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

po prostu dla kazdego cos innego!!!!! :wink:

dla mnie wnętrza ktore zapodała Ooliwka są rewelacyjne.

lekkie, z polotem, nowoczesne

jak mi się uda to coś takiego bym chciała u siebie osiągnąć.

tu na forum nr 1 to dla mnie dom editty

malmuc tez ma fajnie

jk69

i jeszcze domMartyny czy jakoś tak nie pamiętam

jak będę mieć chwilkę to wkleję linki

No tak - no wnetrza ladne - najbardziej oczywsicie podobal mi sie dom pani ktora jak twierdzisz ukradla zdjecia - pieknie z gustem i w ogole dom wysokich lotow jezeli chodzi o efekt koncowy - ale ogolnie wszytsko nie w moim klimacie - podobalo mi sie ale nie u mnie - ja chyba mam bardziej prowincjonalne spojrzenia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

po prostu dla kazdego cos innego!!!!! :wink:

dom z kradzionych fot byl na wynajem wiec to napewno nie pokazowy ale moim zdaniem to praca projektanta

te mieszkania to tez nie do konca moje klimaty ale to tak jak z muzyka mozemy nie sluchac Chopina ale nie powiemy ze to tandetne co innego do disco polo nikt nie slucha wszyscy znaja 8)

dla mnie wnętrza ktore zapodała Ooliwka są rewelacyjne.

lekkie, z polotem, nowoczesne

jak mi się uda to coś takiego bym chciała u siebie osiągnąć.

tu na forum nr 1 to dla mnie dom editty

malmuc tez ma fajnie

jk69

i jeszcze domMartyny czy jakoś tak nie pamiętam

jak będę mieć chwilkę to wkleję linki

a twoje wnetrza beda w takim stylu czy cos stricte nowoczesnego?

bardzo prosze bo ja w tym forum sie gubie jakos jest pokrecone

najgorsze jest wklejanie zdjec kto to wymyslil :evil:

raczej nowoczesne, ale chciałabym wprowadzić trochę stylu vintage. Nie wiem jak się to uda bo mój mąż kompletnie tego nie trawi...

tylko ze odrobina vintage w bardzo nowoczesnym pomieszczeniu jest calkiem inna do przelkiecia

dla mnie to taka kropka nad i :D

bo ja w calosci vintage trawie ale na zdjeciach gdybym miala mieszkac to juz calkiem cos innego wiec rozumiem

galeria editty

http://forum.muratordom.pl/post2662983.htm?highlight=#2662983

tu link do Malmuc

http://forum.muratordom.pl/dziennik-od-czasu-do-czasu,t126612-60.htm

trzeba oglądać też i komentarze, bo tam są jeszcze inne zdjęcia

pewnie znalazłabym jeszcze kilka domów, które mi się podobają, ale nie mam czasu. trzeba niestety trocę pofgrzebać. Najczęściej jest tak, że w galeriach i komentarzach piszą ludzie, których łączy podobna estetyka, więc możesz poszukać fajnych wnętzrz u ludzi, którzy się wypowiadają w np. u editty