Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Irmo nasza kochana :) (że tak walnę społecznie;))

dziękuję i Tobie też życzę samych frajd świąteczno-rodzinno-ogrodowych. Pogoda będzie 'prorodzinna' więc rodzinnych świat już życzyć nie trzeba :)

a tak w ogóle to może bys wkleiła jakieś te swoje ogrodowe postępki? bo tak mówisz i mówisz... a niczego nie pokazujesz... :) ja sie mało na ogrodach znam to mi się chyba wszystko podoba :)

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no widziałam...kurczę, szkoda by było bardzo...Mam nadzieję, ze tylko tak gada, ale jej przejdzie

A wogóle to jak się czujecie w drugi dzień świąt?

jestem obżarta jak prosię i wkurza mnie, ze nie mogę iść pielić :)

no i poki co to u nas jest ładna pogoda

Witaj Irmo!

Cieszę się, że i do Ciebie dotarłam..!!! :cool:

Powoli się odnajduję, ale ciężko mi idzie...

Po Świętach nie najgorzej, ale też bym jakiegoś ruchu zażyła, a u nas leje od rana, buuu :(

Jutro też się nie zapowiada żebym do ogródka weszła, a tak już bym chciała nowe roślinki sadzić...

Witaj, no mnie też nie jest łatwo, ale jakoś idzie. W sumie jakby połowę gadzetów wywalili to by się moze i fajnie tu zrobiło :)

Mnie najbardziej wkurza, że najpierw muszę wywrotkę ziemi przywieźć żeby coś robić...no i czekam i nogami przebieram...Z tym, zę wiem, zę potem z czasem będzie krucho...

u nas w dalszym ciągu ładnie :)

Ty choc coś dobrego widzisz w tym forum bo ja nic. Wręcz to, że widać, że jestem na fm wcale mi nie jest na rękę :D Chyba zacznę wchodzic bez logowania ;) Więcej to ja nic dobrego nie widzę.

U nas były piękne święta. Cieplutko, słonecznie. Teraz dopiero nieco kropi. Ale byliśmy popołudnie całe na spacerza a potem pojechalismy do Królewskich Źródeł.

A co ukrywasz się przed kimś? :)

możesz odhaczyć w opcjach żeby Cię nie było widać. TO jest zdaje się w zaawansowane ustawienia...

Ja się cieszę, że jak piszę coś do Ciebie i jak widzę zieloną kropeczkę, to mogę się spodziewać szybkiej odpowiedzi...

No to zazdraszczam Wam Babeczki, bo u nas pada cały dzień i jest zimno...:( A na jutro zapowiadają podobną pogodę, buuu

Może poświęcę dzień na szukanie kolejnych drzewek w szkółkach i ogrodniczych...?

Irmo Ty to jesteś niezły Pracuś....

Właśnie sobie pomyślałam, że gdybym spędzała tyle czasu co Ty w ogrodzie to byłby nieźle dopieszczony...:rolleyes:

A tak, to mam jak mam...

A co ukrywasz się przed kimś? :)

możesz odhaczyć w opcjach żeby Cię nie było widać. TO jest zdaje się w zaawansowane ustawienia...

Ja się cieszę, że jak piszę coś do Ciebie i jak widzę zieloną kropeczkę, to mogę się spodziewać szybkiej odpowiedzi...

Dokładnie, tak!

A mi podoba się, że jak przychodzą powiadomienia na maila, to jest nick i widać, kto konkretnie odpisał. :)