Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jak tam ogrodniczko japońska? Jutro masz gości. Udanej zabawy Wam życzę i śmiechu po pachy!

Od rana siedzę na allegro i hamuje sie, zeby roślin nie nakupić:D

Mam jazdy na hosty. Ale kurcze muszę zacząć od lini kroplującej a potem sadzić. Muszę wyłaczyć komputer bo inaczej wejdę w debet.

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No moge, masz taka pomaranczowa ikonke z napisem RSS... Klikasz w to i jesli masz FF to Ci sie automatem robi zakladka do dziennika. Ja sobie sciagnelam program darmowy RSS Bandit i jak go masz to przeciagasz ikonke do tego programu i robi Ci sie link. Jak sie pojawia nowy wpis w dzienniku to dostajesz jego kopie. Latwo sledzic dzienniki - laski, nie badzcie takie zacofane, z duchem postepu trzeba isc. ;)

No trza trza. Ja to wiem i dlatego się pytam. FF mówisz, a jak ja mam IE8 to to też jest takie easy??

Tak czy inaczej dzięki za odp:)

mnie to nie rusza, bo i tak mi na wapiennej nic nie urośnie z tego co się zazwyczaj daje do ogrodów japonskich...Ale chciałabym przeniść(kiedyś) do siebie ten klimat ogrodu pielęgnowanego ale nie wbrew naturze. Z kamieniami, żwirem, mchem...

A ja siedzę i szukam juz drugi dzień roślin, które poradzą sobie na najlichszej ziemi jaką mam na działce obok. Tam mam żółty piach i do obsadzenia brzydki płot sąsiada. Póki co tak bładze miedzy karaganą, rokitnikiem i ałyczą. Choć dzikie róże tez mogłyby być. Tylko czy sobie tam poradzą? I nie wiem czy dac obornik teraz, przekopać i sadzić czy odczekac do jesieni z tym sadzeniem. No problem mam z tą ziemią bo nic tam rosnąć nie chce.

Irma masz nawadnianie w ogrodzie? czy myslisz o nim?

Chcę kupic linię kroplującą i rozłożyć i wydaje mi sie to łatwe do wykonania ale moze się mylę? Potem podpiełabym taką linie do pozostałego systemu nawadniania który moze kiedyś zrobimy. Co o tym myslisz?

No trza trza. Ja to wiem i dlatego się pytam. FF mówisz, a jak ja mam IE8 to to też jest takie easy??

Tak czy inaczej dzięki za odp:)

Kurcze nie wiem, ale zobacz, czy jak wchodzisz na FM, do jakiegos watku to czy masz pomaranczowy kwadracik taki kolo adresu w pasku albo gdzies na dole?