Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

mój tez wie, ze pierwsza rzecz do której podejdę mnie i jego zabije. Ja się temu nie poddaje tak łatwo. Kalkuluję sobie całe wnętrze i zastanawiam się na czym można w nim przyoszczędzić, zeby zdobyć jakies fajne "coś" co mi sprawi radość. Tak np kupiłam fajną mozaikę do łazienki i do niej zwyczajne płytki, umywalkę za stówkę i fajną baterię...troche droższą. I takie oto manewry uprawiam notorycznie, ze wszystkim :)

Cóż poradzić, ze widzimy w sklepie produkty z "wyższych" półek. Z reguły są to rzeczy pięknie wykonane, z dbałością o detal, materiały naturalne i przyjemne w dotyku, o ciekawej strukturze i niepospolite, wiec przykuwają spojrzenie, a my jak te sroczki tylko łypiemy za nimi ;).

No tak, zwlaszcza te baterie labedzie piekne sa... :lol2:

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Irmo, dobrze będzie :) ja też miewam chwile zwątpienia. A najgorsze jest jak zabraknie finansów na pewne rozwiązania i zostajemy zawieszeni gdzieś pomiędzy wizjami. Rozwiązań zastępczych nie chcę a niedokończone wygląda dziwnie :) Najważniejsze aby zaufać swojej intuicji a ty intuicję wnetrzarską masz i tego się trzymaj a rozwiązania same przyjdą

Kasiorku, dzięki za ten wpis :)

a co do kasy - ja jestem okropnie skąpa.i jak cos jest drogie to przestaje mi się podobać :)

w każdym razie w sklepie, a potem prawie zawsze tego sępienia żałuję.

Prawie, bo np moją tapetę, która kosztowała majątek chętnie bym ze ściany zdarła. Ale mi żal bo tyle kosztowała...tak czy siak zawsze źle wychodzę :)