Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jak ja wam zazdroszczę, że już o tak fajnych rzeczach gadacie :oops:. do mojego ogrodu daleka droga, więc nawet się nie odzywam ;(

Irma, bardzo, bardzo dziękuję za dzisiejsze odwiedziny i zachwycenie się moim domkiem, działką i okolicą :D. Serdecznie zapraszam częściej :D. Koniecznie po tynkach, bo wtedy na pewno domek będzie wyglądał inaczej. Muszę pogadać z M na temat małej łazienki na dole :lol2:

podaj mi na PW swój mail, to dam ci dostęp do moich wizualek

Kurcze ja oszaleje z tymi Dziennikami budowy :bash::mad:

Dopiero dziś zoabczyłam Twój ostatni wpis bo piszesz na blogu a nie z pozycji menu głównego :( Jak piszesz na blogu to w menu głównym forum nie widać tego wpisu i odwrotnie :mad: Ja znów piszę jak dawniej, z menu głównego i nie widać wpisów na blogu :D Jaja jakieś ale i bałagan bo teraz niewiadomo kto co pisze i gdzie co komentować.

Co do ciśnienia to możemy sobie podać rękę. Wspólczuję, znam z autopsji.

Psiaka szkoda. Wiem co przezywam jak Kokuś nam ucieknie a obok ta droga biegnie i ten ruch.... A to taki kochany psiak! Czujemy stratę po tych zwierzakach bo czasem są nam wierniejsze niż niejeden człowiek.

te nowe dzienniki są do chrzanu! subskrybuję różne blogi ale nie wiem gdzie mogę zobaczyć te subskrypcje :) i koniec konców i tak zaglądam do tych, które mają jakiś nowy wpis na wierzchu...Kupa...

Kupa do kwadratu!:evil:

Cześć Irma!:lol:

Chciałam napisać, ze dziś dokładnie mija rok, odkąd się przeprowadziliśmy!

Dość szybko minął,ale do dobrego wiadomo łatwo się przyzwyczaić.

Mieszka się świetnie - wygodnie i tanio. I to jest ogromny plus niewielkiego domu.

Za ogrzewanie i ciepłą wodę w największe mrozy miesięcznie płaciliśmy około 300zł.

W miarę łatwo jest też taki dom posprzątać, ale co ja o tym wiem....?;)

Jesli chodzi o funkcjonalnosć to sprawdziła się pralnia na górze, przy sypialniach

łązienka przy sypialni rodziców

Jadalnia z wyjsciem do ogrodu

i kotłownia na wegiel dostępna TYLKO z zewnątrz.

No i wogole funkcjonalnie sama sobie daję 6 ;)

po roku od zamieszkania na sprawy estetyczne już się tak bardzo nie zwraca uwagi, ale cieszy mnie moj wiatrołap i wc na dole

chociaż potzreba mu jeszcze kilku poprawek.

Ale najbardziej, najbardziej ze wszystkiego cieszy mnei moj ogród, w każdym razie to co się kiedyś, być moze, ogrodem stanie.

Taras, spacerek po działce, ptaki! no wszystko mnie zachwyca! Mogę smiało napisać, zę spełniło się moje marzenie ...

Z rzeczy, które trzeba będzie jeszcze zrobić - plan na najblizszą pięciolatkę - to garaż, ogrodzenie, porządne szafy u dzieci i....nowa tapeta w naszej sypialni ;)

niespecjalnie(łagodnie mówiąc) lubię tapetę w naszej sypialni, ale cóż...bywa...

Edytowane przez Irma