Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I ja Ciebie Zuza rozumiem.... Ja też chciałam, ale teraz zmęczona jak nie wiem jestem....

Irma a widziałaś jak wyglądają płytki Paradyż Affron , i Nova Gala stonewood (ten jaśniutki beż)... w realu? Czy pasowały by u mnie?

Wczoraj takie nam się spodobały i jeszcze jedne Chińskie polerowane w LM za 28zł, ale obecnie jest ich brak, będą dopiero w czerwcu.... A ja już chciałabym robić podłogi....

Tylko tyle, że różnica w cenie to ponad 5000zł.... Z drugiej strony robię na lata....

Irma za 28zł... I niczego sobie nie wyglądały... tyle tylko, że Chińskie... ale ta cena.... Tylko na teraz nie mieli tego co nam się podobało....

Stonewood ma strukturę drewna... wygląda ładnie.. i jest w kilku kolorach: jaśniutki beż z białym, jak drewno i ciemny orzech... później są szarości w 3 kolorach jaśniutkie , szare i ciemno szare....

Myszka a Ty to masz w galerii czy dzienniku te zdjęcia? I jak się zachowują?

Irma za 28zł... I niczego sobie nie wyglądały... tyle tylko, że Chińskie... ale ta cena.... Tylko na teraz nie mieli tego co nam się podobało....

Stonewood ma strukturę drewna... wygląda ładnie.. i jest w kilku kolorach: jaśniutki beż z białym, jak drewno i ciemny orzech... później są szarości w 3 kolorach jaśniutkie , szare i ciemno szare....

Myszka a Ty to masz w galerii czy dzienniku te zdjęcia? I jak się zachowują?

lezą sobie bardzo grzeczniena małej fudze.Zdjęcia w dzienniku, a dziennik w stopce

http://images.tchibo.de/eCS/Store/pl/images/kw18/kw18_21308_phase.jpg

kto mi kupi taki lezaczek?

buuuu....pragnę go!

a po ile takie cudo ? :rolleyes:

ja w zeszłym roku spędzałam wakacje na budowie, więc w tym roku postanowiliśmy się trochę zrelaksować i lecimy w drugiej połowie czerwca na Kos :D

akurat będą w tym czasie wylewki schły