Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mayland nie chcę się licytować, tylko uprzedzam

mam brudne ściany od psich nosów i brudnych rączek

podłogi mi pies zasikuje więc olej się gdzieniegdzie wytarł

a wogole i tak się trochę wytarł i trzeba byy go odświeżyć

szyby mam brudne i porysowane - bo psy jak chcą wejsć to drapią w okna

zasłony na podłodze- ciągle nieskrócowne więc uszargane, bo psy się na nich kąłdą...

:(

wystarczy?

psów się nie pozbędę, bo je kocham, ale szczęśliwa z powodu tego wszystkiego nie jestem...

na codzien tego po prostu staram się nie widzieć,a le jak ktoś przyjeżdza to wpadam w lekki popłoch :)

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Prosze Cie Irma..... ja musiałabym remont zrobić żeby to wygladało jako tako. Sprzątanie niewiele da..... Ten mój dom to po 2,5 roku mieszkania wyglada jakby tornado przez niego przeszło. I wogóle..... nie mam kiedy posprzątać bo mam tak zawalone dni, że siedzę do pólnocy i sie nie wyrabiam :cry:

:wave:Arnika, czekam na Was z wielką niecierpliwością! a także z lekka przerażona oceną pedantycznych ślązaczek i zagłębianek (tak powinno być?):hug:

Ale rozbawiłyście mnie... :D

Dobrze Irma napisałaś... :D ;D ;D I Ślązaczki i Zagłębianki... i to w jednym samochodzie :D

Ale my pedantkami nie jesteśmy ....

A Wy to już do mnie musicie zajrzeć, bo jak się wprowadzę, to już w ogóle dom zacznie być po moich chłopakach do remontu....

:D

No pies niszczy, u mnie też. ALe my to też szkodniki jesteśmy okrutne:D Wszelkie naprawy meża skończyły się prowizorkami i wyglada to teraz.... :D Wczoraj zaczał montować kontakty. Koniec końców jest taki, że w wiatrołapie wiszą na kablach nieprzykręcone :D W niedziele dałam mu całą listę napraw koniecznych i niezbednych ale wiem, ze i tak tego nie zrobi :D Ucieka od kilku dni kosić trawe-dobra wymówka :D

Ale masz racje, jak sie mieszka to to aż tak nie przeszkadza:D