Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

To ja się przeprowadzę razem z Kasią :) Irmo, Twój dom mnie zachwycił. Czułam się w nim, tak dobrze. Jest ładny, przytulny, ciepły. W tym domu panuje taki klimat, ekchhhhhh :) Macie przepiękne miejsce, cudną działkę! Dziękuję za gościnę, chleb, sól ;) i caaaaaaaaaaaaaaaaaałą pyszną resztę, w tym - palce lizać - tiramisu :yes: Edytowane przez Nelli Sza

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cze hospodyni :)

pamietasz, kiedys mówiłem (lub Ty & Efilo), że niedługo wejda aparaciki z HDR. Jeden z pierwszych juz jest i dosc mało inwazyjnie to robi:

http://www.fotopolis.pl/index.php?n=10854

para fotek (trzecie lub czwarte od góry). Widać jak ładnie opcja HDR w przypadku świateł wydobyła z nich szczegóły w rozecie i na ścianie po lewej, a w przypadku cieni, przy niskim ziarnei rozjasniła cienie.

Widzę, że coś mnie chyba minęło .... ;)

Edytowane przez marekmarian

markoto - super kucharką kiedy można coś ugotować bez używania kuchni lub piekarnika :)

MArek a gdzies Ty się podziewał? projekty oddane? projekt zamknięty?

Ominął Cię objazd dziewczyn ze Śląska i Zagłębia po mazowieckich włościach :)

jeden statek tydzien temu wodowany (sajgon z tym jeszcze chwile potrwa), drugi na etapie proof'ów - do konca maja bedzie po wszystkim. Czyli w Czerwcu dopiero bedzie luz i sie pojawie.

No tak, ja dziewczyna nie jestem :)

aaaa, pytasz pewnie o projekt domu? nie, nic z tym nie zrobiłem, brak czasu kompletnie/ważniejsze sprawy.

Irma - dziękuję za możliwość odwiedzenia Ciebie, poznanie Twojej Rodzinki.

Bardzo podobał mi się Twój dom, taki jak jest.....

Cieszyłam się, że on żyje..., biegają dzieci... i obrazek na ścianie w młodego pokoiku z jego doręcznym autografem.

Ten dom niczego nie potrzebuje więcej.

Świetnie się u Ciebie czułam.... i dobrą kawę wypiłam i tiramisu zjadłam , i olbrzymią działkę pooglądałam.... i esy floresy na żywo zobaczyłam.....

Zapraszam do siebie.... - do mnie zawsze o drodze.... :D