Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale, ze nieby ja mam coś ciekawego napisać ?

eee...nie, no chyba żartujesz....

moje przemyślenia ostatnio są tak dołujace, ze lepiej nie ujawaniac, na dodatek nie na temat, bo dotyczą szkoły i bycia w trójce klasowej

no jak natura dała taki silniczek to się aż prosi takich ludzi społecznie (szkolnie) wykorzystywać :)

nie żartowałem :) coś bym poczytał mądrego. zajrze za parę dni sprawdzić ;)

To ja Cię Irmo trochę pomolestuję (tak żeby Cię rozruszać ździebko:) ) - kiedyś obiecałaś mi, że zrobisz zdjęcie Waszej łazienki, pokazując wannę -ponawiam prośbę :)

zapomniałam na śmierc :)

a widziałaś zdjęcia z tour mazovia? bo tam jest zdjęcie jak Wusia i Arnika siedzą na mojej wannie :)

własnie, ze ja nie mam żadnego silniczka. I właśnie o to się rozchodzi... a moze nie tyle silniczka, co tupetu...nie chcę się za bardzo rozpisywać, ale w trójce klasowej się nie sprawdzam i w związku z tym mam doła.

nikt sie nie sprawdza w trójce klasowej. To instytucja, w której ma się niby władzę i nie ma. Zeby mieć poczucie spełnienia to dzieciaki można najwyżej na krótką wycieczkę zabrać. Nic innego nie ugrasz, tak mi się zdaje, więc nie miej z tego powodu doła

Doberek:)

Powiem Wam tak, że im mniej bywam w szkole i spotykam się z innymi rodzicami, to jestem zdrowsza. Więc bycie w trójce klasowej nie wchodzi w grę, bo to walka z wiatrakami.

A wczoraj np moje dziecko wkopało mnie w pierwsze czytanie na niedzielnej rocznicy komunii:bash::bash::bash:

własnie, ze ja nie mam żadnego silniczka. I właśnie o to się rozchodzi... a moze nie tyle silniczka, co tupetu...nie chcę się za bardzo rozpisywać, ale w trójce klasowej się nie sprawdzam i w związku z tym mam doła.

to moze uprzedź ich, że masz teraz mase pracy/obowiązków/stresu i musisz sie relegować z tego stanowiska bo uczciwie nie możesz zaakceptować faktu, że ich z czasem coraz bardziej zawodzisz (a na pewno widza już że nie dajesz rady pogodzić tych spraw)

i już.

Mi się wydaje że masz silniczek godny pozazdroszczenia :)

dobra. do następnego raza :)

Ja tylko napiszę od siebie, że zawsze podziwałam matki w 3 klasowej. Cieszyłam się, że jest ktoś, kto za mnie odwala robotę bo przeciez tak to wygląda. Irmo zawsze podziwiam te matki.

Gdy Ania była w zerówce miałam okazje byc na bardzo dziwnym spotkaniu. Zebrało się kilka niezadowolonych mamusiek i zaczęły psioczyć na 3 klasową. A to że sie nie rozliczają (to psie pieniadze były bo składki rzędu 5zł), a to że prezent nie taki był kupiony, nie to dziecko wręczało itp... Nie wiedziałam na początku o co chodzi ale jak załapałam to poprostu wstałam i spytałam czy to spotkanie dotyczy tylko takich żenujących spraw bo jeśli tak, to mnie to nie interesuje i ja jestem zadowolona a paniom z 3 klasowej bardzo dziękuję za pracę i ochotę zajmowania się moim dzieckiem. I wyszłam. No miny krzykaczy były niesamowite. Opad szczeny niemalze do podłogi. Nie wiem co działo się później ale pewnie obgadywały mnie :D No ale to juz była przesada jak rozliczały jedną matkę z.................... biletu mpk za 1,8zł.

to jest tak, ze nikomu się nie chce pełnić obowiązków. Jak juz się ktoś zgłosi, bo faktycznie chce coś zrobić, to kłody pod nogi stawiają i obgadują. Nikt sie nie wtrąci i nie zaproponuje np dobrego pomysłu dla nauczycieli, ale potem każdy obgada, ze akuratnie TEN kupiony jest zły. Ja zawsze chciałam, zeby mój tato był w trójce- to było wyróżnienie i byłam dumna jak kiedys tam raz go wkopali ;)

A to rozliczanie z biletu to żenada