Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Velvet! Nie mam dwóch dzienników, w tej chwili przez zmiany jakie zaszły na forum nie prowadzę w zasadzie żadnego dziennika. No i niestety wcale do nich nie zaglądam.

Dlatego nie odpowiedziałam na Twje pytanie. Okna robiła mi firma lokalna. Są to sosnowe okna pomalowane kolorem z wzornika RAL, ale nigdzie nie zapisałam koloru...Już kilka osób mnie o to pytało...sprawdziłabym, ale wzornik pożyczyłam, więc mogę to zrobić dopiero za kilka dni. Te parapety które mam w drewnie sa dębowe. Bo to jedyne drewno, które występuje w domu. A za komplementy dziękuję :) właśnie o to mi chodziło - o dom do mieszkania :)

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Velvet! Nie mam dwóch dzienników, w tej chwili przez zmiany jakie zaszły na forum nie prowadzę w zasadzie żadnego dziennika. No i niestety wcale do nich nie zaglądam.

Dlatego nie odpowiedziałam na Twje pytanie. Okna robiła mi firma lokalna. Są to sosnowe okna pomalowane kolorem z wzornika RAL, ale nigdzie nie zapisałam koloru...Już kilka osób mnie o to pytało...sprawdziłabym, ale wzornik pożyczyłam, więc mogę to zrobić dopiero za kilka dni. Te parapety które mam w drewnie sa dębowe. Bo to jedyne drewno, które występuje w domu. A za komplementy dziękuję :) właśnie o to mi chodziło - o dom do mieszkania :)

Irmo, serdecznie dziękuję za odpowiedź. Jeśli pozwolisz, to oczywiście zaczekam na dane dot. koloru okien.

A czy zdradzisz namiary na tą lokalna firmę?

dzięki, dzięki...

mam doła, wiecie? jak rów mariański...trzyma cholernik mnie już chyba 4 tydzień...:(

Irma, wygadaj się jak chcesz, to czasem pomaga. Jak nie tu, to na priw.

Ja tez mam jakiś taki chwilowy (miejmy nadzieję) spadek formy.

Na przyklad wczoraj minęło 26 lat jak umarła moja mama. Od tamtego czasu nienawidziłam czerwca, mimo, że mam w czerwcu urodziny. Dopiero urodziny mojego Synka "odczarowało" mi ten czerwiec. Dziś kończy 11 lat :)

wygadałabym się gdybym wiedziała o co chodzi...chyba stres w pracy mnie zżera, bo ja nic nie umiem robić na luzaka...A przez tego doła cholernego nie ograniam jak zwykle i koło się zamyka...chciałabym rzucić pracę i zajmować się tylko ogrodem

hmm to jednak chyba powinnas rzucic prace i przerzucic sie na hodowle swinek krowek kurek, zaczniesz robic najlepsze wedliny w okolicy i nie bedziesz musiala pracowac :)

nie bądź złośliwa, bo Cię kopnę :):p

Nie radzę sobie i mam doła a Ty mi tu ze świnkami...

Myślę, ze gdybym zmieniła zawód była by to wielka strata dla całego społeczeństwa, bo kto by im takie pikne mieszkania projektował:lol2: