Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Napisalas jednoczesnie ze mna, wis? :p Na za duzo roboty dziala tylko urlop. :) Chociazby tylko weekend w oderwaniu od problemow. Zapraszam na stare smieci - oddoluje Cie w Bunkrze bardzo szybko.

wiem, że urlop

ech...już za miesiąc będę mieć tydzień wolnego :)

pocieszam się myślą, zę za chwilę wiele projektów skonczę i będę mieć większy luz

To znaczy że co? Że zakaz sikania dla Księciunia w tej łazience, czy że lepiej białymi płytkami obłożyć? A może pierdyknąć koła z mozaiki za kibelkiem i bidetem na tle białych płytek? A półkę nad geberitem wtedy z czego??? Cholercia, wena mi zaspała...:rolleyes::-x

To znaczy że co? Że zakaz sikania dla Księciunia w tej łazience, czy że lepiej białymi płytkami obłożyć? A może pierdyknąć koła z mozaiki za kibelkiem i bidetem na tle białych płytek? A półkę nad geberitem wtedy z czego??? Cholercia, wena mi zaspała...:rolleyes::-x

białe płytki + teak (lub szare płytki jeśli jednak się boisz, hm...wilgoci ;) ) +mozaika, półka nad geberitem z teaku

farba - nie

Irma.... zawodu nie zmieniaj...

Ojej parę rzeczy... posprzątasz za jakiś czas....

Nic się nie stanie jak będziecie chodzić jak bociany pomiędzy zabawkami...

Dobrze , że masz pracy dużo... to znaczy, że dobra jesteś.... A ktoś inny zabiega o pracę....

Świnek nie hoduj.... bo świnki sfrustrujesz i sama się namęczysz.... Kiełbasę i szynkę kupisz gdzieś na wsi... Też jest dobra... Jak chcesz napić sie piwa to Ci browar nier jest potrzebny.... Zrób wielką blachę ciasta, i zjedz go sama.... Nam już kilogramy nie grożą ... i jest git.....

I uśmiechu życzę......:D :D :D

:hug:

Nooooo ja to lubię.... A jak Ty dbasz o linię.... No to cóż....

A czy Irma lubi...? Tego to nie wiem... Ale tiramisu było pyszne i w mig zrobione...... Wiec tak myślę, że lubi takie coś dobrego.... :D

Najpierw wpieprzy cala blache ciasta a potem zezra ja wyrzuty sumienia i dopiero bedzie miec chandre. To juz lepiej butelke wina. ;)

A później będzie pijana i dopiero będzie..... :D

Ja już dzisiaj po kilku ciastkach jestem....

Młody drugi dzień nie chciał iść do szkoły i wczoraj jak go odebrałam ze szkoły to darł się cały dzień do nocy.....

Można zwariować... a tak ciasteczko dobre na wszystko :D Tylko tyle, ze zaraz muszę odebrać młodego ze szkoły i sielanka się skończy......

No ja Cię proszę..... Robota taka jest czasem niewdzięczna, że sie gromadzić lubi. Ale przepchniesz i będzie lżej. Juz napewno nieraz tak bywało.... Znasz juz to uczucie więc sie nie przejmuj aż tak bardzo. Zawsze przychodzi taki moment kulminacji a potm jest już łatwiej. Jak możesz to uciekaj w ogródek i kop inne doły :D To pomaga ;)