Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ten pierwszy zegar o niebo bardziej mi się podoba...nie wiem dlaczego moze przez upał...:)

co prawda nie wiem jaki stołek w książki, ale wydaje mi się, ze dwie rzeczy tematyczne to jeszcze nie przegięcie...chociaz....w sumie sama nie wiem. Jesssu to wszystko przez ten upał:bash:

Taken: http://e-shop.fafarafa.pl/pl,product,415939,remember,stolek,stos,ksizek.html

Zreszta on wcale nie musi stac w tym pokoju...

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mnie moim dużym jeździło się super i nawet szybko... Wszędzie wymanewrowałam jak chciałam i gdzie chciałam... Ale ja to jestem chyba z innej planety... mnie auta kręcą... Ale musiałam patrzeć gdzie jest dużo miejsca, żeby się zmieścić na parkingu... i nie wszędzie zmieściłam się... Niestety za małe te miejsca czasem malują... Mały wszędzie się zmieści.... ale....

Oktawia dobra - taka sama jak passat... tylko czy sedan, czy kombi... Ja to bym wybrała kombi... Dla mnie opcja kombika najlepsza.... Wszystko zmieścisz... I nie martwisz się jak coś nagle trzeba przewieźć...

Astra jak już to nowa... ma fajną stylistykę... I ma łańcuch rozrządu - dożywotnio ... A skoda, vw i dużo innych paski rozrządu... po jakimś czsie do wymiany...

I popatrz czy ma dwustrefową klimę.... Oj jak bardzo mi dzisiaj brakowało klimy jak jechałam turbolotem za Żywiec..... Oj jak bardzo....

Arnika spokojnie :) ja mam klime zwykla manualna i daje rade :)

no wlasnie problemem jest ze w Gliwicach nie ma gdzie zaparkowac, czesto mnie przyblokuje i musze sie nakrecic zeby moc wyjechac , nie wyobrazam sobie robic tego autem ktore jest 30 cm dluzsze :) a ty mowisz jeszcze o kombiku :)

No ja jeździłam 4,8metrową kolumbryną... Mniej więcej jest takie jak autobus....

Przy skrętach trzeba uważać czy nie zajdzie z przodu i nie zarysuje kogoś... I z tyłu oczy w pupie, bo lustereczka maleńkie jak do puderniczki.... Porażka dla tego modelu... ale tak jest i koniec...

Ja nigdy nie obrysowałam, a mąż czasem coś wymłodził... I zawodowo jeździ setki kilometrów....

Ale jakie wygodne....

Kocham duże auta.... Aczkolwiek byłam już zmęczona szukaniem miejsca na parkingu, żeby w Katowicach iść do fryzjera... Zgrozo... A turbolot wszędzie się wcisnął....

No gdyby nie wykończeniówka to by nadal był....

A klimy w turbolocire wcale teraz nie mam i dzisiaj padałam... Oj jakie to dobre urządzenie jest ta klima... Jakakolwiek... byle coś schłodziła...

Miałam przy pootwieranych szybach 42*C...

Młody był ugotowany.....

Oj co się to porobiło... Kiedyś takich upałów nie było. Nikt nie miał klimy w aucie, jak później weszły to jak jeden drugiego strofował... - a po co ci to....- teraz nie da się wytrzymać... Oj muszę się zastanowić o klimie do domu... oj chyba bardzo....

Chyba starzeję się, bo nawet na spacer nie miałam ochoty z przyjaciółmi dzisiaj wyjść... Oj jak bardzo mi się nie chciało... Za gorąco mi było. A ja taka ciepłolubna byłam....

Duże auta to raczej większe plusy niż minusy...

Mój duży palił mniej niż ten mały, a komfort i wygoda- nie da się porównać....

Parkować dajemy radę, ale ... te malutkie miejsca do parkowania... i wystające z miejscy parkingowego zadek auta....

Nigdy nie miałam problemu z wyjechaniem jak byłam przyblokowana... może dlatego, że kochałam to autko... jeździł jak ja mu kazałam... i pamiętaj, że ma wspomaganie kierownicy i się wcale nie namęczysz...

A jak często Ciebie przyblokowali? Czy duże , czy małe auto zablokowane jest zablokowanym.... i trzeba manewrować....

Wiecie co, jak moj ojciec polonezem probowal zaparkowac w Paryzu i w koncu sie poddal i zawolal kumpla, ktory tam mieszka od 20 lat to ten z szerokim usmiechem powiedzial: no co ty, tu jest 30 cm, tu by sie jeszcze 2 rowery zmiescily. :D Troche mu zrzedla mina jak musial tym polonezem manewrowac, ale dal rade.

Markotka dasz radę ... 50 cm to nadal jest 50 cm i dla dużego i dla małego. Jak masz wyczucie to dasz radę... A ja w obecnym turbolocie wspomagania nie mam, ale to już pełnoletnie jest :D Wszystkie inne wcześniejsze miały wspomaganie i klimę... Trzeba coś nowego zakupić, bo uschniemy w tym turbolocie latem... Ale to tylko jeszcze do sierpnia... muszę dać radę... nie ma innego wyjścia ...