Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

50 cm to nadal jest 50 cm i dla dużego i dla małego. ..

Arnika no chyba zartujesz, mowimy o 50 cm zapasu ktore ma male auto bo o tyle jest krotsze, tyle masz wiecej na manewry :)

Klamka zapadla nie biezemy tej octavi bo moze i auto pewne ale bylo jako firmowe wiec raczej sie z nim nikt nie piescil :)

Irmo - zapraszam Cię serdecznie do moich komentarzy :) Wpadniesz? (może ktoś razem z Irmą?:)) Zaplątałam się w kable od wszystkich lamp, które wymyśliłam :) Chodzi o to, że muszę zaplanować eklektrykę i nie wiem, czy robić jakieś zwisy w salonie, mam tez drobne dylematy związane z małą łazienką, co też ma wpływ na oświetlenie tamże. Będę wdzięczna za rady.

Irma.... mam drzwi drewniane i Złote! zawiaski !... Czy dać klamkę stare złoto, czy przemalować zawiaski i dać klamkę srebrną....?

I nie wiem... znaczy waham się czy bielić deski pod sufitem, czy pomalować caponem i lakierem półmatowym... , ale boję się czy nie zżółkną te deski z czasem..........

Jak myślisz...? Zajrzyj do mnie... Proszę...

Przyszłam tylko się pochwalić córką - dostała na koniec roku cztery nagrody, a na świadectwie ma taką laurkę, ze hej! a do tego test kompetencyjny napisała najlepiej ze wszystkich klas pierwszych. Jupi!!!! Edytowane przez Irma
hm...

Gratulacje! Zdolna dziewuszka!

Ja byłam wczoraj na zakończeniu nauki angielskiego w przedszkolu u mojej 5-latki, dzieci miały zaprezentować, czego się nauczyły przez rok - przyszłam i popatrzyłam jak moja córka pieknie stoi, pokazuje majtki, bawiąc się sukienką, usmiecha się nieśmiało albo patrzy nieobecnym wzrokiem i nie wypowiada ani jednego słowa... :)

Gratulacje dla Marysi:)

Mój Pierworodny miał średnią 4,5 na świadectwie. I mówię do Niego : pięknie ( choć w myśli dodałam, tak niewiele brakło do wyróżnienia) a Ten jakby czytał w moich myślach i mówi: mamusiu, ja jestem optymistą, w przyszłym roku zacznę sie uczyć i będe miał świadectwo z paskiem :eek:

Bo trzeba powiedzieć, że gnojek poza odbrabianiem lekcji nie robił kompletnie NIC :mad: Bo jak wiadomo On jest optymistą no i jakoś to będzie :mad:

Mazo - wypisz wymaluj - Gucio :)

Gucio to mój idol, caly czas mam w pamięci jego zdjęcie w psiej budzie:)

Wracając do dumy z osiągnięć i występów dzieci ;) - tym razem przynajmniej nie musiałam co chwila wołać, żeby nie dłubała w nosie - takie mam wspomnienia z zeszłorocznego Dnia Matki... :)