Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Roślinki psy podeptały, połamały i ogólnie rzecz biorąc zrobiły sajgon - dawno nie byłaś to nie wiesz ( to jest wyrzut jakbyś nie załapała)

co się dało przesadziłam w inne miejsca częśc niestety szlag trafił

no bo nie ma jak zajebista trawka + leżaczek + książeczka = błogi spokój relaksu zamiast zapylania...

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Roślinki psy podeptały, połamały i ogólnie rzecz biorąc zrobiły sajgon - dawno nie byłaś to nie wiesz ( to jest wyrzut jakbyś nie załapała)

co się dało przesadziłam w inne miejsca częśc niestety szlag trafił

hmmm no cóż kto tu u kogo dawno nie był, zdaje się, że ja przynajmniej do Ciebie na sylwka przyjechałam :) co oczywiście wciąż miło wspominam :)

Fajnie wyszło. Podoba mi się ale sama nie wybiorę takiego rozwiazania z kamykami. :( Przy moich brzozach mam juz dość kamyczków. No nie umię ich utrzymać w czystości i już :( Może Tobie się to uda bo warto zachować ten stan na dłużej. Gratuluje tez zdolności murarskich! ;)

A ja sie nie pochlastam, bo lubie jak blizniemu sie dobrze dzieje. ;) Podoba mi sie baaaaaaardzo.

dzięki, fajnie, bo wiem, ze Tobie się byle co nie podoba :)

Super! Też tak chcę! A zrobisz więcej zdjęć, Irmo?

na razie nie ma co fotografować, jak zrobię resztę czyli obrzezą i kołeczka z kostki granitowej dookoła drzew to pstryknę jeszcze jakies foty.

Bardzo, bardzo powabny ten ogród :) Zazdroszczę zapału do pracy i .. .rezultatów :)

zapał jest szkoda tylko, ze z czasem tak krucho i z ....cierpliwoscią...pewnie lepszy byłby efekt gdybym troszkę wolniej wszystko robiła.

Fajnie wyszło. Podoba mi się ale sama nie wybiorę takiego rozwiazania z kamykami. :( Przy moich brzozach mam juz dość kamyczków. No nie umię ich utrzymać w czystości i już :( Może Tobie się to uda bo warto zachować ten stan na dłużej. Gratuluje tez zdolności murarskich! ;)

moje brzozy są całkiem z drugiej strony, w zasadzie to nie bardzo mają skąd liście na te kamyki spadać. na wszelki wypadek kamyki kupiłam większe, więc myślę, że karcher na początku sezonu załatwi sprawę.

Te Twoje kamyczki są białe? ja się własnie zastanawiam, jak to u nas zrobic, bo podjazd też ma być z kamyków, nie chcę żadnego polbruku, jak wszyscy radzą. Bardzo podoba mi się to połączenie płyt betonowych, kamyków i kostki granitowej, chociaż szczerze mówiąc wcześniej chciałam z jednego elemnetu zrezygnować, bo wydawało mi ise, że to za dużo dobrego, ale u Ciebie wygląda to świetnie.

moje brzozy są całkiem z drugiej strony, w zasadzie to nie bardzo mają skąd liście na te kamyki spadać. na wszelki wypadek kamyki kupiłam większe, więc myślę, że karcher na początku sezonu załatwi sprawę.

ha, dobrze jest przeczytać coś o rzeczach, o których sie nie wiedziało. dzieki.

Gratulki Irma. Bardzo ładnie wyszło.

Nie martw się o krzaczki, bo mój Pinkuś też posikuje, a Emil kosi trawkę prawie do zera, i jeździ na niej rowerem.... Nie wiem jak długo wytrzyma....

:)

ano co zrobisz...część krzaczków zawsze może wypaść, byle nie za dużo

Z czego masz wycieraczkę na tarasie? Nie niszczy desek? Jakaś ażurowa czy wbudowana! w deski? Wyglada jak zlicowana z powierzchnią desek ;)

Z tej strony też taras fajnie wygląda.

wycieraczka kupiona z 3 złote w tesco...o przepraszam jednak za 2,50 w Ikei