Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Editta dzieki za mile słowo, "pelne harmonii" - mam nadzieje nie znaczy tyle co nudne :wink: jakbyscie uwazaly ze jest za malo bajerow to piszcie smialo. zawsze sie boje, ze przesadze, a w koncu przesadzamw druga strone...

Fasola25 - dzieki, zrobilam ja tak z glupia frant, bo nastawiona bylam na calkiem inny projekt, ale poki co wszystkim ta sie najbardziej podoba, a ja mam problemy decyzyjne wiec...

Editta dzieki za mile słowo, "pelne harmonii" - mam nadzieje nie znaczy tyle co nudne :wink: jakbyscie uwazaly ze jest za malo bajerow to piszcie smialo. zawsze sie boje, ze przesadze, a w koncu przesadzamw druga strone...

no co ty :( bardzo podoba mi się ścianka oddzielająca jadalnię od salonu (szególnie te poziome listewki), kominek i schody. białe tło i akcentujące dodatki :roll: uwielbiam to :D :D

nie chciałabyś udzielać płatnych korepetycji :wink:

no to ja powiem, że wercje z blatem są wg mnie milion razy lepsze

- ładniejsze

- mozna postawić tam dwie umywalki lub jedną MEGAumywalkę

- szuflady są chyba praktyczniejsze od takich szafek

- no i to ogrooomne lustro - rewelacja

chyba tak gadam/piszę, bo u nas bedzie b.podobna szafka i blat, tyle że długości 170 cm

No to i ja dołączę się do zachwytów nad okolicą :lol: Pięknie będzie wiosną :lol:

Podobają mi sie obie małżeńskie łazienki. Ale ta z poziomym blatem wygląda lepiej, może ze wzgledu na duże lustro :roll: Rozumię jednak, że chcesz jak najwięcej miejsca na schowki. Ja jednak wybrałabym z tym poziomym. I tak jest sporo miejsca w tych szafkach pod blatem :wink:

strop jeszcze :evil: nie zalany. ponoc jutro...z powodu pogody tez jestem wkurzona, ale jeszcze nie zalamana :)

a co do wizualek - dzieki, zawsze sie obawiam, ze sa za proste i w zwiazku z tym nic na nich nie widac, a jest to taki bardzo prosty program - nazywa sie sketch up czy jakos tak...bardzo go lubie, bo szybko mozna nanosic zmiany

JA mam hydraulika, jak chcesz dam Ci kilka namiarów.

Chce w lutym zaczac robic instalacje(oczywiscie jesli nie bedzie siarczystych mrozów). Podobno najlepiej by bylo jak najszybciej je zatynkowac co by nikt nie świstnal kablków i rureczek :) I niech to sobie schnie a potem okna i elewacja.

Irma możesz mi wysłać namiary na hydraulika? A jak masz tynkarza to też poproszę :)