Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

masz na myśli chodniczki przetykane trawką? czy coś innego?

tak,

1. te kępki i połacie żwirku wokoło (chyba ten żwirek z czasem zniknie pod tą trawką...?)

2. pozamykanie takich bujności w wąskich zagęszczonych obszarach (to wydaje mi się takie mocno ogrodowe historycznie chociażby)

3. Nie chcę CI mieszać, ale zapytam... czy do takich prostokątów jak masz wokolo tarasu nie mogłoby fajnie zagrać wypuszczanie jakiejś elipsy.. choć nie wiem :)

P.S.

Jakby zazdrość odchudzala to ja bym się za Toba schował :)

no w sumie nie wiem.... Po Wielkiej Rekomplikacji widze u siebie w profilu 4 dzienniki (to chyba składowe części mojego dawnego dziennika) oraz coś nazwane Mój Dziennik Budowy - co prawdopodobnie jest dawnym dziennikiem:

http://forum.muratordom.pl/blog.php?u=65166

Jesli chodzi o komentarze to moze z braku 'pogaduszek' i niskiego poziomu oglądalności Murator mi je po prostu usunął (niski poziom emisji bannerków :))

Chociaż czekaj.... znalazłem w swojej stopce (sygnaturka) link

http://forum.muratordom.pl/komentarze-do-przed-dziennika-adaptacji,t127073-300.htm

i mam tez w swoich postach najdawniejszych link do czegoś takiego:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?107582-Komentarze-do-przed-dziennika-adaptacji-%29/page11

ups. efilo mnie odwiedziła i dostałem 'zjeb...kę' :)... o i Wasze posty widzę (o zielonej herbatce)..... kurna chatka! nic w zasadzie od Wielkanocy (przed Wielką Rekomplikacją) nie dostałem z powiadomień i taki spokojny sobie byłem :).... Dobra. trzeba to posprzątać :)

tak,

1. te kępki i połacie żwirku wokoło (chyba ten żwirek z czasem zniknie pod tą trawką...?)

2. pozamykanie takich bujności w wąskich zagęszczonych obszarach (to wydaje mi się takie mocno ogrodowe historycznie chociażby)

3. Nie chcę CI mieszać, ale zapytam... czy do takich prostokątów jak masz wokolo tarasu nie mogłoby fajnie zagrać wypuszczanie jakiejś elipsy.. choć nie wiem :)

będę mieć koła :) nie za wiele, ale będą, jak tylko się zrobi chłodniej

P.S.

Jakby zazdrość odchudzala to ja bym się za Toba schował :)

:rotfl:

No właśnie o tym pisałam. 5 minut i następna zabawa, byle by szybsza, i co chwilę co innego, wszystko zaczęte a nic nie skończone, z asystą rodziców, albo rówieśnika, który się podda Guciowi. Drugi z temperamentem to już awantura.... I nie wchodzi w grę, a kilkoro dzieciaków do zabawy to cała banda i nie wróży nic dobrego, chyba , że chroni je osoba dorosła... np. pani w przedszkolu.

Dlatego uważam , że przedszkole, czy szkoła dla takich dzieciaków to dla nas zbawienie, a dla dzieci zorganizowany czas i zabawy w których wszyscy rówieśnicy biorą udział.

święta racja... przedszkole jest niezastąpione w ttakich sytuacjach. Moja Julka też należy do temperamentnych i dlatego lipiec spędza w przedszkolu.

..wow
:jawdrop: