Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

trochę bieli bardziej po mojemu niż po Twojemu, ale może jakiś ciekawy wniosek bedzie.

http://emmas.blogg.se/2007/september/the-most-amazing-apartment-i-have-ever-seen.html

Tylko takie wnętrza widzę u Ciebie :)

li i jedynie...

no tak....

nie patrz na drewno ! patrz na futerka i miejscami nowoczesność :)

no i ciesze sie z powrotu i 'wypogodzenia nieba' :)

trochę bieli bardziej po mojemu niż po Twojemu, ale może jakiś ciekawy wniosek bedzie.

http://emmas.blogg.se/2007/september/the-most-amazing-apartment-i-have-ever-seen.html

li i jedynie...

no tak....

futerko jest moim zdaniem ok. ale rzeczywście miałam na myśli nowoczesność połączoną z takim starym zużytym drewnem.

li i jedynie...

no tak....

futerko jest moim zdaniem ok. ale rzeczywście miałam na myśli nowoczesność połączoną z takim starym zużytym drewnem.

piękne to :p i futerka, i drewno, i ta biel, i przestrzeń. taka radość bije z tego wnętrza. cudo

Irma no to wielki kłopot z głowy. super.

jak to gres już położony :o czemu mi to robicie :( :( :wink:

streamer najbezpieczniejszy bo niestety z dvd dane wyparowują (nawet już po roku od nagrania płytki) więc nie jest to zbyt pewny sposób.

ja staram się trzymać w kilku miejscach. najlepiej jak ma się kopie u rodziców albo w pracy. (ja bardziej o pożarze myślałam niż o złodziejach)

na właśnie przechowuję część na dvd ale niektóre już nie do odtworzenia. muszę zapoznać się z tematem i jakoś to rozwiązać.

streamer najbezpieczniejszy bo niestety z dvd dane wyparowują (nawet już po roku od nagrania płytki) więc nie jest to zbyt pewny sposób.

ja staram się trzymać w kilku miejscach. najlepiej jak ma się kopie u rodziców albo w pracy. (ja bardziej o pożarze myślałam niż o złodziejach)

na właśnie przechowuję część na dvd ale niektóre już nie do odtworzenia. muszę zapoznać się z tematem i jakoś to rozwiązać.

Ja głównie też na płytkach trzymam - przeważnie zdjęcia.

Ale nagrywam na 2-3 różnej firmy. Każda ma swoją "datę ważności" i jak widzę że jedna pada to wszystko robię od nowa - wiem - pracochłonne, dlatego też przerzucam się od jakiegoś czasu na osobny duży dysk który trzymam gdzieś w mało dostępnym miejscu i co jakiś czas wszystko co ważniejsze na niego przerzucam. To też ma swoje wady ale na razie jest dobrze,

drewno będzie z przodu i z tyłyu. Nie będzie go tylko na narożnikach. Tak, że właściwie jest go tyle samo...A do tego jeszcze taras i pergola. może tak Ci się wydaje, bo technologia instalowania drewna z przodu będzie inna niż z tyłu domu.

noz przodu będzie ruszt a do tego poziomo szalówka, ale już bez ocieplenia, bo tam jest styropian i tylko taka mała wnęka na to żeby ruszt się zmieścił a na kostce salonu bedzie normalnie: łata, kontrłata, wełna, wiatroizolacja i szalowka.

będzie wyglądało jak deski poziome :)