Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

a ja kiedyś po raz pierwszy po ciązy wybrałam się sama z domu bez przychówku autem na basen i mi babka na czerwonym świetle na pasy wlazła, ledwo zahamowałam i długo nie chciało mi się potem wychodzić z domu bez dziecka i siadać za kółko. I jeszcze nawrzeszczała na mnie. Myślałam, ze nie dojadę do domu. Oczywiście na basen tamtego dnia juz nie dojechałam.

A gimp to taki darmowy program do obróbki zdjęć i pseudowizualizacji.Ma dużo fajnych funkcji, ale nie umiem jeszcze do końca go ogarnąć i się wkurzam:rolleyes:

W czym najszybciej zrobić te schody?

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej

Widze że nie tylkoja mam takie odczucia z Housa :) ale było cos więcej niż kiss. No dobra jak mogę się panoszyć z bateriami w Twoich komentarzach to wklejam linka do baterii http://www.max-fliz.com.pl/maxiokazje06.pdf (są - Tresa natynkowa 790zł i podtynkowa za 1490zł) pomóżcie plizzz

Irma, dobrze, że tobie i motocykliście nic się nie stało. Jak ja nienawidzę "świętych krów" na pasach. Czasami piesi po prostu włażą na ulicę i nawet się nie rozejrzą :evil: , a wydaje im się, że samochód po prostu w miejscu stanie, żeby ich nie potrącić.

"młodziutki" w sensie, ze zahaczyłabym o pedofilię, jego matka była chyba młodsza ode mnie :)

poza tym ważył pewnie połowę tego co ja :)

To moze moglas go adoptowac, za pare lat bylby juz pelnoletni i odpowiednio wychowany. ;)

Hej

Widze że nie tylkoja mam takie odczucia z Housa :) ale było cos więcej niż kiss. No dobra jak mogę się panoszyć z bateriami w Twoich komentarzach to wklejam linka do baterii http://www.max-fliz.com.pl/maxiokazje06.pdf (są - Tresa natynkowa 790zł i podtynkowa za 1490zł) pomóżcie plizzz

Ten Tres natynkowy wyglada prawie tak samo jak moj Kludi i cena jest naprawde niezla. Bier natynkowy. ;)

Edytowane przez malgos2

Nie ma to jak być z Krk i umieć się targować. Instalator powiedział mi że mi spuści jak kupie podtynkową no i utargowałam 500zł z wykonawstwa które wrzucam na poczet zamówionej baterii podtynkowej.

Irma a jak Ci idzie nauka Cada.

Kurde, widac ze moi rodzice nie z Krakowa. :D

dzień dobry.... :)

przyszłam podziękowania złożyć... jestem po wstępnych rozmowach z tym "fajnym" panem kuchennym.... no chyba sie dogadamy.... :lol:

pytanko mam : czy Ty może widziałaś jego kuchnie tak na macanego? bo my na raziena mailach i telefonach wisimy :)