Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

dzień dobry.... :)

przyszłam podziękowania złożyć... jestem po wstępnych rozmowach z tym "fajnym" panem kuchennym.... no chyba sie dogadamy.... :lol:

pytanko mam : czy Ty może widziałaś jego kuchnie tak na macanego? bo my na raziena mailach i telefonach wisimy :)

polecam się na przyszłość

widziałam dwie robione przez niego kuchnie i wg mnie bardzo były ok. Projektantem to on nie jest, ale jest solidny.

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

polecam się na przyszłość

widziałam dwie robione przez niego kuchnie i wg mnie bardzo były ok. Projektantem to on nie jest, ale jest solidny.

nooo i jak dla mnie więcej nie trzeba :lol:

dzięki ogromne

http://img114.imageshack.us/img114/5540/tulipan2006ic1.jpg

Następnym razem nie omieszkam ;)

Tata więcej we mnie wierzył, ufął mi i pomagał, wspierał. Nawet mnie zaskoczył, jak bardzo. Sądziłam, ze to takie rodzicielskie wsparcie tylko ale któregoś dnia naprawdę dał wyraz temu, ze jednak docenia i wierzy we mnie...

Kurcze moi rodzice są świetni bo zawsze we mnie wierzą choć mniej pomagają niż teście którzy zawsze wszystko zaczynają od "jak Wy sobie poradzicie" co mnie doprowadza do szewskiej pasji wrrrrr (teściu dołuje mnie mówiąc że ten dom mogliśmy zrobić szerszy (mam stodołę na 7,5m szeroką bo działka jest na 13m) i naprawdę dom jest wpisany w milimetry - więcej się nie dało; a teściowa standardowo: jaką byś miała piękną kuchnię gdybyś wstawiła tą ścianę - czy to tylko ja tam mam. Dobra wracam do pracy i życzę koleżanką miłego wieczoru

Ps. Mam tą baterię już w doma (a chłop na nią: tyle kasy a słuchawka taka plastikowa" no wziąć i jaja ...... - ale mają się jeszcze kiedyś przydać :) )

Irma, nie przejmuj się swoim ogrodem. Ciesz się tym co już masz... a masz czym: cudny dom i taras. Wszystko widocznie ma swój czas.

Jeśli jeszcze nie znasz to proponuję abyś zajrzała do ogrodu Pikinini. Myślę.że możesz odnależć w nim kilka inspiracji dla siebie. Jest to ogród zbudowany na istniejącej już bazie w postaci starch drzew. Bardzo klimatyczny.

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?133752-Ogr%C3%B3d-PIKININI

Miłego wieczoru:)