Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no akurat Ty nie masz mi czego zazdrościć, mieszkając w Bieszczadach, wiesz?....chyba, że już z poworotem w Krakowie, to wtedy masz... :)

póki co na przednówku (ale z piekną panoramą)

Do Wielkiej Wsi może na wiosne zjade i do jesieni posiedzę, zobaczymy. Wtedy bedę zazdrościł, ale i moze wtedy jako że bliżej się wprosze w odwiedziny :)

lampki fajne :) choc chyba delikutaśne strasznie :)

ja mam koło siebie bardzo tanią szkółkę z iglakami. Nie ma może tych wyrafinowanych odmian, ale iglaki są w dobrych cenach, takie juz ładnie urośnięte. Ja tam kupowałam głównie jalowce, bo uwielbiam i thujki danica. Róże mają w dobrych cenach, tawułki, cypryśniki.... jałowce okrywowe i pośrednie.Ładne pęcherznice mają i azalie za bezcen, chyba po 12 zł.wszystko sobie produkują na miejscu

wróciliśmy z lasu z koszykiem maślaków :)

a możesz dać namiary...jeśli prowadzą sprzedaż wysyłkową?

irma

jak ty mozesz zle slowo na swoj ogrod powiedziec? masz taka piekna klimatyczna dzialke. zakochalam sie w niej juz podczas zakretu w lewo!

Wcale nie przeczę, że działak jest piękna, ale ogród jeszcze nie bardzo. Mam na myśli, zę jeszcze nie wykorzystałam w pełni jej potencjału, a bardzo bym chciała...:) ale wiem, że to akcja długofalowa, ze 30 lat...

Wcale nie przeczę, że działak jest piękna, ale ogród jeszcze nie bardzo. Mam na myśli, zę jeszcze nie wykorzystałam w pełni jej potencjału, a bardzo bym chciała...:) ale wiem, że to akcja długofalowa, ze 30 lat...

czyli jeszcze przez 20 lat będziemy się cieszyć przyleśną naturalnością Twojego ogrodu ;) :rolleyes: joł! tymbardziej muszę się śpieszyć z pielgrzymką do gawry mojej ulubionej designerki :)

... nie wiem czy ze wszystkim, ale teraz powoli zbliżna się okres końca sezonu i można polować na wyprzedaże rośłin... trzeba tylko uważać na sadzonki by ładne i zdrowe były :)

czeee :)

Irma... Ty masz może młynek do odpadków? jeśłi tak - to jaki, za ile, gdzie i czy warto sobie głowe zawracać :lol:

może i ten grafit nie byłby taki napompowany bardzo, ale jakoś uważam, ze szkło mleczne + drewno to fajniejsze duo. i jakoś bardziej mi pasuje do tego co już masz w domu.

a może chodzi o to, ze tak jak kiedyś wszyscy kochali beże i brazy tak teraz te szarości i powoli już mam ich dość