Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Irma ale piękny ten stół :o :o :o :o czy to ten z tylkodrewniane?

płytki śliczne. parapet widać, że kosztowny :wink: ładniutki

wojtek robi teraz łazienkę z białych płytek, dekory na płytkach to róże małe i duże, coś jak wasze wzory. bosko wygląda. podobna też wnęka prysznicowa, tylko bez luksferów. ohh jak ładnie

dawaj jeszcze :D :D

chyba chwalicie mnie trochę na wyrost, ale bardzo mi miło...

Z tymi luksferami to sa ma nie wiem czy nie pożałuję, ale kto nie ryzykuje ten nie ma...

Niestety więcej zdjęć nie mam. W każdym razie na tych co mi zostały jest to co już widzieliście.

w tym tygodniu co będzie, pewnie skończą naszą łazienkę, i zaczną łazienkę dzieci. Mam nadzieję, że nic się nie spieprzy i będę mogła na bierząco wrzucać zdjęcia.

drewno będziemy robić na samym końcu, bo mogę chwilę bez tego kawałka ocieplenia żyć, a środek mieć muszę, a akurat tak się składa, że ma to robić ta sama osoba.

jeśłi chodzi o stół to kupiłam go w sklepie z meblami indyjskimi, który mija się jadąc ode mnie do Warszawy. Targowałam się jak wściekła, miał ryski więc uszarpałam 200zł.

Stół rewelacja :o :o

Elewacja super wyszła. Fajnie zrobiony dół. Kawałek ciemnego i wyglada jak cokół na fundamencie. :lol: Bardzo mi się podoba.

No i slicznie wyglada ten gres na podłodze, choć ciemno. Kupiłam płytki na wejscie do domu. Trochę jasniejsze ale w podobne plamy :lol:

Co do luksferów to my wstawiliśmy ich kawałeczek w ciemnej łazience na dole. Wpada przez nie dzięki temu światło z kotłowni. Uważam, ze to było dobre posunięcie. Może u Was też sie to sprawdzi.

to ja z jednych ostatnich :( (nie dostaje powiadomien)

naprawde bosko! dom wyglada lepiej niz w projekcie nawet bez tego drewna!

genialny kontrast z lasem nie wiem czy cos innego bardziej by pasowalo :D

gres na parterze nie jesty za ciemny moim zdaniem w sam raz :D :D

ogladajac zdjecia wiem ze tez bede miec szare okna

i w jadalni swietlik podobny do twojego tylko pd sufitem

podpowiedziala mi to architek ale nie bylam przekonana i zostawilam takie okno jedynie w kotlowni teraz wiem ze przy stole to okno musi byc!

ide jeszcze raz podziwiac :D

jedyne czego sie obawiam moze w efekcie koncowym bedzie mi sie podobac

to lazienki.... cos mi tu nie pasuje

Pieknie ! Łazienka zapowiada sie pieknie. Ciekawa jestem Twojej kabiny. Beda drzwi? Te kafle sa piekne.

A elewacja juz cudnie, z drewnem bedzie rewelacja

dzięki, już się drewna nie mogę doczekać.

do prysznica będą drzwi, na zasłonkę mój mąż w życiu by się nie zgodził...

Pieknie ! Łazienka zapowiada sie pieknie. Ciekawa jestem Twojej kabiny. Beda drzwi? Te kafle sa piekne.

A elewacja juz cudnie, z drewnem bedzie rewelacja

dzięki, już się drewna nie mogę doczekać.

do prysznica będą drzwi, na zasłonkę mój mąż w życiu by się nie zgodził...

Nie, nie zaslonka odpada, w zyciu, tyle ze ja mam bez drzwi w ogole i ogladam inne kabiny tez pod tym katem. Czy sie woda nie wylewa... :wink:

Kafle super