Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

coś dla Myszy

http://www.desiretoinspire.net/storage/outdoor-spaces/lisaromerein26.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1284969702105

a tak btw

dlaczego z kobietami tak ciężko się pracuje?

chciałabym napisać, zę to faceci są upierdliwi, nieskłonni do pojścia na jakikolwiek kompromis, niezdecydowani, dzielący włos na czworo, ale nie...niestety...

Mój odpuścił, robić mu się nic nie chce, na mnie zwala... co zrobisz to będzie... Jak uważasz to zrób, a co ci się podoba....

I jak tu np. doradzić się takiego co nie ma swojego zdania...

Co mam np. zrobić z sypialnią , bo wyszła trochę mdło... Pytam ślubnego.... On na to... nie wiem... a tak nie może być... , a zrób sobie co chcesz.....

I tak już sama nie wiem, odpowiedzialność tylko na mnie spada.... A na zatrudnienie architekta to niestety nie mam szans....

Tylko tyle, że po ociepleniu nie mam nic kasy i jeszcze dług u rodzinki... I niestety nie wezmę :(

Najgorsze nie jest to, że nie wezmę architekta, tylko tyle, że mój własny mąż nie ma pomysłu żadnego, po sklepach nie będzie ze mną nigdzie chodzić, i nie ma też własnego zdania i nic mi nie pomoże... , nic nie podpowie.... To jest najgorsze.

Myślę, że w takiej sytuacji jest wiele kobiet... To my musimy wszystko wymyślić, a naszym panom to wszystko zwisa....

no obłęd, nie?

tylko kasy jak zwykle trzeba by wydać mnóstwo...

Arnika, jak chcesz zaplanować wystrój sypialni musisz podejść do tego naukowo :)

zrobić tabelkę: co chcesz w sypialni mieć, tego czego absolutnie mieć nie chcesz, co Ci się podoba, a co absolutnie nie.

Jak zrobisz tabelkę to poszukaj sobie w necie zdjęć które bedą odpowiadać temu co z niej wyniknie, potem tylko drobne rasowanie i gotowe

Tylko tyle, że po ociepleniu nie mam nic kasy i jeszcze dług u rodzinki... I niestety nie wezmę :(

Najgorsze nie jest to, że nie wezmę architekta, tylko tyle, że mój własny mąż nie ma pomysłu żadnego, po sklepach nie będzie ze mną nigdzie chodzić, i nie ma też własnego zdania i nic mi nie pomoże... , nic nie podpowie.... To jest najgorsze.

Myślę, że w takiej sytuacji jest wiele kobiet... To my musimy wszystko wymyślić, a naszym panom to wszystko zwisa....

No i chyba dobrze co nie :):):) Łączę się z Tobą w bólu bo jak powiedziałam małżowinie że chcę do dołu arch wnętrz to mi powiedział że mi się przewraca ...(no wiecie gdzie). A nich go ....

A odniośnie pracy z facetami ja w ostatnim biurze byłam jedyną niewiastą i było mi z tym świetnie a wręcz znakomicie i to nie pod wzg ochów achów tylko podejścia inżynierskiego . Teraz mam szefową i to JEST JAKAŚ MASAKRA :( no ale cóż mój świadomy wybór - nie do końca dobry ale mój.

Irma ja umrę na zawał serca jak oglądam te inspiracje ogrodowe - SĄ BOSKIE :)

http://www.desiretoinspire.net/storage/outdoor-spaces/jgsdesigns9.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1280500628307

ja chcę takie coś!!!!

Dzięki Irmo za to zdjęcie (poprzednie równie świetne)! Nie mogłam znaleźć jakiejś inspiracji ogniska, nie chcę takiego tradycyjnego - jedyne co mi przyszło na myśl to betonowe płyty, ale niższe - to wygląda super! Tylko projektanci ogrodu namieszali mi w głowie, że w naszym otoczeniu nie powinno być zbyt nowocześnie...

A jeśli chodzi o upierdliwe kobiety - pewnie nasz wykonawca ma podobne zdanie na mój temat, dlatego głupio mi już mieć jakieś uwagi... Tylko że ja będę potem patrzeć na to, o co głupio było mi się wykłócać...

Edytowane przez mazo

ja też chyba takie ognisko sobie zrobię...

a co do babskiego podejścia

ja lubię jak się ktoś wykłoca o rożne rzeczy, a nie tak całkiem olewa

problem polega na tym żeby wiedziec kiedy przestać :)

Poza tym nie po to bierze sie architekta, zeby sie z nim wyklocac, nie? ;)

Sliczna kuchnia, mrrrrraaaauuuu. :)

architekta bierze się po to żeby móc powiedzieć, ze się miało, ale w zasadzie to i tak wszystko się samemu wymyśliło i wogole się okazało na koniec, ze ten architekt to był całkiem niepotzrebny i tylko pieniądze w błoto, bo tak naprawdę to my sami lepiej wiemy co jest dla nas dobre i wogole wszystko lepiej wiemy