Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

architekta bierze się po to żeby móc powiedzieć, ze się miało, ale w zasadzie to i tak wszystko się samemu wymyśliło i wogole się okazało na koniec, ze ten architekt to był całkiem niepotzrebny i tylko pieniądze w błoto, bo tak naprawdę to my sami lepiej wiemy co jest dla nas dobre i wogole wszystko lepiej wiemy

Tak jest. :) No i jeszcze po to, zeby wymyslal i naciagal na kase podsylajac swoich wykonawcow oraz zarabial na materialach prowizje. :)

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mazo to dla Ciebie czy mnie się wydaje?

http://www.desiretoinspire.net/storage/readers-homes/3PHQOR36K74P7GCG_3POJCQPD8E7SUAQP_____resize_s_800_0.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1279572186393

http://www.desiretoinspire.net/storage/readers-homes/3PHQOR36K74P7GCG_3POJCGSTKE7SU9NB_____resize_s_800_0.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1279572171556

Świetne, tylko że ja celuję w białe szafki i niestety nie mam takiego okna, ale dziękuję :)

Mąż mi powiedział, że to ognisko kojarzy mu się cmentarnie i nie będzie siedział przy zniczach :) Ci mężowie... Zaraz zmieni zdanie :)

Śliczne ogrody wrzuciłaś, takie by mi pasowały.

To ognisko i mi sie podobało. Tu chyba dalszy ciag tego samego ogrodu? ;)

http://lh5.ggpht.com/_5EbJjBbVicM/TK8ZgkZTbFI/AAAAAAAAG0U/xWrLuz1BMpw/jgsdesigns10.jpg

Mam masę takich inspiracji ale zdecydować sie na coś nie jest łatwo bo za każdą decyzją stoją pieniadze. Jak domknę sprawę altany to wtedy będę myśleć o innych rzeczach. Póki co, każdy grosz w to pakuję a końca nie widać.... :( Działka zapuszczona leży odłogiem. Trawa to juz prawie po kolana, kwiatki trzeba wykonać przed zimą, uprzątnąć rabaty..... Pocieszam się, ze w listopadzie moze jeszcze zdąże to zrobić.

U mnie widzę jednak coś wyższego, zasłaniającego stodołę sąsiada :D

jak tu - połączenie żywiołów

http://lh5.ggpht.com/_5EbJjBbVicM/TK8ZpViM_ZI/AAAAAAAAG0Y/MhjgOcI8SeM/s800/hh_090910_15-940x606.jpg

Edytowane przez mayland

Nitu, pisałam pisałam aż mnie wywaliło z internetu :)

jak dla mnei to to ognisko jest w całości wylane z betonu

czyli musi być fiundament i zbrojenie

a miedzy płytami chyba jest jakies cos płożące nie trawa

no fajne to... ja kiedyś myślałam, ze u mnie to za mało miejsca na takie coś... ale teraz widze, ze wcale że nie koniecznie ;) wiem, że sa tez przenośne paleniska... takie stalowe....i wcale nie drogie wbrew pozorom... coś jak to - choć tu jest też grill

http://www.makstor.pl/product-pol-1051-PRAKTYCZNY-GRILL-TARASOWY-PALENISKO-OGRODOWE-QUADRA.html

dla mnie ważne, ze ma zabezpieczenie przed dzieciukami....

coś dla Myszy

http://www.desiretoinspire.net/storage/outdoor-spaces/lisaromerein26.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1284969702105

a tak btw

dlaczego z kobietami tak ciężko się pracuje?

chciałabym napisać, zę to faceci są upierdliwi, nieskłonni do pojścia na jakikolwiek kompromis, niezdecydowani, dzielący włos na czworo, ale nie...niestety...

z kobietami się fajnie pracuje :) wiekszosc moich klientek (pracownic pewnej korporacji - PMek tak zwanych) to kobiety :) pracuje sie z nimi bardzo ok. Duża doza zaufania do kompetencji, Cieprliwość także duża :):) no i znaczenie ma jednak kultura korporacji :) Problem chyba pojawia się dopiero na gruncie wystroju wnetrz... tam wszystkie kobiety to brontozaury spektrum odczuć, potrzeb i ich slalomowej ewolucji... ;)

Faceci uparci sa po prostu... ale prosci i konkretni dość... pragmatyczni chyba takze (pareto)

zaje...ste te trawki i to molo... przyjmą sie w survivalowym (wiatr i piż...dżenie) klimacie ?

Tylko tyle, że po ociepleniu nie mam nic kasy i jeszcze dług u rodzinki... I niestety nie wezmę :(

Najgorsze nie jest to, że nie wezmę architekta, tylko tyle, że mój własny mąż nie ma pomysłu żadnego, po sklepach nie będzie ze mną nigdzie chodzić, i nie ma też własnego zdania i nic mi nie pomoże... , nic nie podpowie.... To jest najgorsze.

Myślę, że w takiej sytuacji jest wiele kobiet... To my musimy wszystko wymyślić, a naszym panom to wszystko zwisa....

odpowiem troche w imieniu panów :) wiem, wiem, nie zyskam aplauzu :)

prawdopodobnie będzie mi obojetny kolor tapicerki w moim hipotetycznym samochodzie, w sytuacji keidy zalezy mi najbardziej na meczu czy spacerze w górach, w które tym samochodem pojadę... to czasami tak dziala. Sypialnia powinna byc wygodna i dawać komfort wyspania się (FUNKCJA) estetyka jest drugorzędna w przypadku wiekszoci facetów bo nie jest to KLUCZOWE. Fajny seks zalezy od duzego i wygodnego łóżka a nie od tapiceki wnetrza szuflady w nakasliku :):)( Dla kobiet jest (czasami - 'niestety' - bo potrafią rozdzielic wlos na czworo i szukać w tym jakiegoś kompromisu :)) Wśród takich kobiet podoba mi sie Irma :) i jej metoda 'trzask prask - jedziemy'. Kupę czasu to zaoszczedza :):) Lubię takich ludzi :)

Małgoś :):):) przecież Twój P wrócił ale 'trzask prask - jedziemy' brzmi jak szybki numerek :) no no no Irma a oto Cię nie podejrzewałam (zaraz się udławię zupą ze śmiechu) Lubię takich ludzi my też lubimy

Mialam na mysli, ze propozycja dla Irmy, ja z Markiem nie smialabym nawet. Jestesmy prawie jak rodzina. ;)

No dobra już nie będę :) ale jak się popatrzę Irmo na Twój awatarek to kto Cię tam wie :) (wybaczcie mi forum to moja odskocznia od bardzo ważnego dla mnie tematu - jak to zrobię to dużo arch wnętrz będzie miało pracy bo to takie lokale za m2 kosztuje majątek :) ) Edytowane przez Konieczki

Ale się uśmiechnęłam....

Marku mam bardzo wygodny materac, mąż zatruć mnie chciał, żebym kupiła łóżko.... , i kupiłam... Jemu było jak zwykle wszystko jedno co kupię, byle tylko z łóżka schodzić rano, a nie z podłogi się zbierać. A jaka będzie ściana - znaczy jaki kolor... to już inna bajka....

Ooooo i macie racje... jak Irma mnie trzask parsk wyprostowała z żyrandolem w salonie... I jest na liście i kupię go, jak nabędę troszkę gotówki.. Zbędnej.... :)