Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A ja mam dylemat Irma, bodajze ostatni drzwiowy dylemat... :rolleyes: Nie wiem, czy pamietasz, jak jest u mnie w sypialni, ale mam kratke z luksferow do lazienki, a myslalam o pol-skone z bulajami do pokojow i lazienki no i tak sie zastanawiam, czy w sypialni sasiedztwo kratki luksferowej i kolka bulajowego bedzie ok... Niby komplecikom mowimy nie, ale czy takie kolko i krzyzyk bedzie fajne? :rolleyes: Pleeeeaaaase, poradz.

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ej no kobitki ! ;) mi o Irmiany profesjonalizm i komunikację szło... a Wam tylko jedno w głowach :):) tosz kobita ma męża i rodzinę, nawet bym nie śmiał :)

Malgoś, takiej rodziny jak ja to lepiej nie mieć :) bardzo specyficzny egzemplarz rodzinny :):)

o widzisz Małgoś, cos mi umknęlo :) zajme sie tym teraz...

Hej

Zauważyłam że wszyscy do Irmy z problemami no to i ja: szukam pomysłu na swoje wnętrza (żartowałam) :) pomysł mam, teraz tylko rozrysować kafelki mi zostało (nie gniewajcie się na mnie ale dla mnie to absurd- no ale trzeba). Może macie jakieś fajne inspiracje z płytek Nowej Gali (mam tam ogromiasty rabat i jestem zmuszona do zakupy ich i tylko ich do domu), ale to tak tylko przy okazji. Miłego tygodnia życzę wszystkim

Hej

Zauważyłam że wszyscy do Irmy z problemami no to i ja: szukam pomysłu na swoje wnętrza (żartowałam) :) pomysł mam, teraz tylko rozrysować kafelki mi zostało (nie gniewajcie się na mnie ale dla mnie to absurd- no ale trzeba). Może macie jakieś fajne inspiracje z płytek Nowej Gali (mam tam ogromiasty rabat i jestem zmuszona do zakupy ich i tylko ich do domu), ale to tak tylko przy okazji. Miłego tygodnia życzę wszystkim

teraz będę robić łazienkę z Magmy

jak skoncz ę wizualki to mogę ci podesłać

Czesc Irmuszka!Chyba praca Cię zjada, bo strasznie Cię mało na forum. Dzieciaki wykaraskały się z choroby definitywnie, czy jeszcze leczysz towarzystwo?

plafony alu/szkło ma też ramko-okno

A wogóle to szron dzisiaj na trawie. Pomroziło rośliny i cóż koniec ogrodowania się definitywnie zapowiada