Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ten mam w kuchni i jest do dupy

normalnie rozwaliłam, walnęłam w inne auto, ech...szkoda gadać, mało co sobie wczoraj w łeb nie palnęłam

oj bidoku:hug:.Wszystko się ułoży. Wyjdz z siebie stań na chwilę z boku i pomyśl długofalowo. To zawsze pomaga. Masz cięzki okres, ale to w końcu minie, tylko myśl pozytywnie :) Dobrze, ze Tobie nic sie nie stało. Mysmy mieli stłuczkę w weekend, no trudno.Nie wymagaj od siebie za dużo.To są drobiazgi, czasem kosztowne, ale drobiazgi

też cały sezon szukałam tych strzałek, w końcu kupiłam dwa blue arrow pod śiatkę i dwa cyprysiki kolumnowe na wejscie do ogrodu, więc jak weszłam do sklepiku to miałam straszną ochotę kupić wszystkie arrowy jakie tam były i wydać na nie każdą sumę. Szczęsciem zwizualizowałam sobie minę małza widzącego mnie jadacą z bagażnikiem lasu do domu i się powstrzymałam, ale czuje straszny jałowcowy niedosyt

:hug:

Dobrze, że jesteś cała. Głowa cała, ręce na pewno całe, bo klepiesz na klawiaturze. Auto da się poskładać, poklepać? Nikomu nic się nie stało? Ubezpieczenie masz?

Jak na te pytania odpowiesz pozytywnie to jest bardzo dobrze.

A klienci to upierdliwe bestie... Jak są tak jak ja to współczuję :)

I przyjeżdżaj do mnie i nie ma to tamto... A Ty Kasiu nie podbieraj mi gości, bo ja Irmy nigdzie nie puszczę.

A Irmuś będziesz miała z kim się zabrać?

Dziewczyny PROSZĘ zgarnijcie Irmę do mnie :) BARDZO PROSZĘ :) :) :)