Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Myszko, żadna tp pociecha ale rąbnęłąś kiedyś pod przedszkolem swojego dziacka w dniu matki w poloneza, którego jedyną winą było że tam stał ... nieruchomo ... jakoś tak się zamyśliłam .... no i oczywiście wszyscy obecni rodzice właśnie wychodzili z przedszkola i to widzieli. w pierwszej chwili pomyślała, że nigdy z tego samochodu nie wysiądę i nawet miałam myśl że się schowam na dole ale potem skojarzyłam ze primo wszyscy znają mój samochód a drugie primo: nikt nie uwierzy że on tak sam zrobił

ooo dobre...

ja się tak kiedyś nadziałam panu na haka... jechałam o czymś intensywnie myślałam... haka a owszem widziałam... i nie przeszkodziło mi w niego pizdnąć aż miło ;)

pan się tylko uśmiechnął z politowaniem... na szczęście tak wcelowałam że oprócz oprawki na tablice rejestracyjne szkód ani u mnie, ani u niego nie było :)

zmieniam temat, ale jak chcecie to możecie jeszcze poopowiadać, lepiej mi od tego :)

tymczasem zdjęcia z serii przed i po

2010

http://i683.photobucket.com/albums/vv195/Irma_murator/ogrod/obrazek065.jpg

2009

http://i683.photobucket.com/albums/vv195/Irma_murator/ogrod/ogrod023-1.jpg

Irma, porosło i wypiękniało. Juz się nie mogę doczekać co będzie za rok.

żurawka z tawułką ciekawie wygląda

Widzę, ze posadziłas tak jak ja wrzosy z rózanecznikami, tylko czy wziełaś pod uwagę ze jedno lubi mokro drugie sucho? Mam wrazenie, ze część moich wrzosów nie dotrwa wiosny :(

co to tam Ci rośnie pod rynną przy domu z miskantem? takie kulki na patykach-to jeżówka? i jakis zielony chabałyź z różowymi listkami szczytowymi-też mi się podoba. A ten słupek to hibernica? a wogóle to czy już ci lepiej i uczumichasz się od ucha do ucha?

Pięknie się ogród zmienił przez rok :D Rany, kiedy ja zacznę coś robić u siebie :( Za to mogę wszystkich zaprosić na mecz siatkówki plażowej ;)

Stłuczki się niestety zdarzają :( Dobrze, że tobie nic się nie stało, a samochód na pewno da się wyklepać i nic nie będzie widać :)

Jak nie będziesz miała auta, to możesz się ze mną zabrać.

I choć do mnie obejrzeć kominek :)

Irma, porosło i wypiękniało. Juz się nie mogę doczekać co będzie za rok.żurawka z tawułką ciekawie wygląda

Widzę, ze posadziłas tak jak ja wrzosy z rózanecznikami, tylko czy wziełaś pod uwagę ze jedno lubi mokro drugie sucho? Mam wrazenie, ze część moich wrzosów nie dotrwa wiosny :(?

gdzie ty tam zobaczyłaś różaneczniki?wrzosy rosną koło świerka i dereni i pewnie też nie przeżyją zbyt długo...ale tak ładnie wyglądają...

jak zdążę to przesadzę je do lasku sosnowego, który mam za domem, ale na razie za duży tam bałagan

co to tam Ci rośnie pod rynną przy domu z miskantem? takie kulki na patykach-to jeżówka? i jakis zielony chabałyź z różowymi listkami szczytowymi-też mi się podoba. A ten słupek to hibernica? a wogóle to czy już ci lepiej i uczumichasz się od ucha do ucha?

jeżówka, tylko jakoś niedoczytałam, zę to takie wielkie rośnie w przyszłym roku przesadzę :)

a to z różowymi listkami to parzydło mi się tak przebarwia

a słupek to nie wiem co:)

Pięknie się ogród zmienił przez rok :D Rany, kiedy ja zacznę coś robić u siebie :( Za to mogę wszystkich zaprosić na mecz siatkówki plażowej ;)

Stłuczki się niestety zdarzają :( Dobrze, że tobie nic się nie stało, a samochód na pewno da się wyklepać i nic nie będzie widać :)

Jak nie będziesz miała auta, to możesz się ze mną zabrać.

I choć do mnie obejrzeć kominek :)

Lidszu, dzięki

mam nadzieję, ze jednak do 23 bede mieć samochod

w koncu to prawie dwa tygodnie jeszcze...