Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Marku pewnie ma od natężenia ruchem :) (tak mi się wydaje)

Irmo a ja mam pytanie na temat Twojej drewnianej elewacji - czy konserwowałaś ją jakoś specjalnie, czy to drewno ładnie się starzeje, bo na tym zdjęciu troszkę widać jakby wyblakła bejca, olej czy to cuś (albo po prostu oświetlenie dało inny efekt)

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Irma, głowa do góry :hug:każdy/każda z nas ma lepsze i gorsze dni /tygodnie/miesiące - taka sinusojda

Będzie dobrze... sama staram się w to wierzyć,bo ostatnio jestem w dołku

Ładnusie inspiracje ogrodowe zapodałaś, a i u ciebie roślinki coraz okazalsze.Z każdym sezonem będzie piękniej!

Dorzucam jedną inspirację od siebie ( z netu)

Pozdrawiam

z7054347Z..jpg

Pięknie ci się te wrzosy wpisały w krajobraz. I kolor fajny dobrałaś. Podoba mi sie bardzo ta plamka różowa w Twoim ogrodzie!

Ja wlasnie wróciłam ze spacerku z małym. Kurcze musze brać sie za łopate, sekator i czyścić działkę przed zimą bo wygląda bardzo nędznie. Do tego dołożę niekoszoną dłuuugo trawę i obraz nędzy i rozpaczy.

odpowiadam po kolei

Marku - moje płytki to 5cm, chyba niew idziałam 3 w formacie 50x50

Konieczki - nic nie wyblakło(niestety) może trochę zciemniało. Ale to pewnie moje pobożne życzenia.Różnica w kolorze to kwestia zdjęcia.

Beta - mam nadzieję, że słowo" niesamowite" zostało użyte w pozytywnym znaczeniu :) chociaż wiem, ze moj mało pedantyczny ogród niekoniecznie musi się podobać

Alunek - dzieki, dziś już mi ciut lepiej, ale jeździłam po mieście z duszą na ramieniu... a co do sinusoidy - trzeba wierzyć, ze zdążymy dożyć górki :)

Irma, czy masz w głowie jakąs fajną opalizującą mozaikę do łazienki mojej córki, co by sie z tym granatem najlepiej komponowała, ale tak opalizowała, zeby przemalowanie łazienki na inny kolor też dało dobry efekt i żeby odbijała trochę swiatła?

myśle sobie wstępnie o tym:

http://allegro.pl/mozaika-vitrum-glam-014-25-5-dunin-i1235085547.html

o tym:

http://allegro.pl/mozaika-vitrum-silverato-001-25-5-dunin-i1235085548.html

ewentualnie o tym-ale moze juz za pstrokate:

http://allegro.pl/mozaika-dunin-szklana-jade-104-32-7-x-32-7-i1243570255.html

Przychodzi Ci coś do głowy z niewysokiej półki cenowej?