Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Najmniej pracy ;) I chyba najbardziej w zgodzie ze środowiskiem tzn. tam jest żółty piach, licha ziemia, nic rosnąć nie będzie. Rosliny dam tylko w grupach. Jedyne co to mur albo kawałek jakiejś ściany mi tam potrzebne jest. Raz, żeby nieco zasłonić stodołę, zrobić tło a dwa to na strzelnice potrzebuje :D

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oglądam ostatnio sporo zdjęć wnętrzarskich i kurcze stwierdzam, ze dupne tkaniny mamy w tym kraju i beznadziejny wybór mebli tapicerowanych. A cały pic nieraz leży własnie w tkaninie albo fajnej, ciekawej sofie. Masz jakieś stałe źrodło tkanin z którym pracujesz?

Ja zagladam tylko do starych watkow, nowych wlasciwie nie ruszam, siedze tylko w subskrypcjach.

Odnosnie tego watku zalinkowanego- wykonczony jest super, ale ogladam takie wnetrza i tak sobie mysle, ze w sumie to nie problem miec ladne wnetrze jak sie ma kase. Ciezko uzyskac takie efekty jak sie ma ograniczony budzet, raz ze sie skapi na m2 a potem na materialy do wykonczen.

markoto no wiem z tym wykonczeniem..... Ale ja bym dorzuciła jednak architekturę. te okna i układ naprawdę duzo dobrego dają. Tworzą niesamowite wnętrze, zwłaszcza gdy świeci słońce. Niewiele juz trzeba do szczęscia w takiej sytuacji ;) przynajmniej dla mnie :D a czasem nawet im mniej tym lepiej :D

Zawsze tak bedzie. Ale poogladac mozna :) Przyjemne dla oka.

Nieraz podobne kwoty ida na tak beznadziejne realzacje, ze szkoda gadac. I tego nie rozumie. Nawet tłumaczenie, ze to o gust chodzi do mnie nie trafia.

Aaaaaaaa i dobre foto ile daje!

Edytowane przez mayland

Ale taka jest prawda Donia. Powołam się na ten mój rodzinny przyklad kuzynów, od tego pałacowego domu. Nie wiem czy ktoś kogo znam osobiście wydał tyle na dom co oni. No i jedyne co mi się tam podoba to kuchnia. Wydali niewyobrażalne pieniądze, a ja ciągle widzę te złoto-kryształowe żyrandole, ta losowiowa obudowe kominka z gustowną falą, te świeczniki z metaloplastyki i kilometry organtyny, która robi jako ozdoba parapetów, na których stoją wazony wypełnione kulkami ( takimi wiesz, co to wilgoć utrzymują) i ciętymi różami. Oczywiście nic się nei trzyma kupy i dupy. Nawet te łazienki już spieprzyli, bo wszędzie jakieś swoje modyfikacje porobili..

nie wygrasz z gustem, a raczej jego brakiem. Taka smutna prawda.

Małgoś nie dobijaj mnie z wystrojem.......:D

Wystarczajaco dobiła mnie Kasiorek u której widziałam nowo nabytą skórę (tez zbieram na taką już ruski rok!!!) :(

Ale nie........ u mnie też jest zmiana wystroju dziś :D zdjełam powloczki z poduszek do prania i leżą same wsady :D

Macie na pożarcie nowy wątek w galeriach :D Zajebiaszcze okna ;0

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?169604-nasze-wnętrza&p=4408327#post4408327

Faktycznie warto było zajrzeć.

Irma, ja przeważnie tak mam, że tylko czytam. Jak przeczytam to wszystko co mam w subskrypcjach to już nie mam czasu na odpisywanie.

A poza tym wieczorami nie mam już siły siedzieć przy kompie. Zasypiam o 22.

dzieci mnie wysiudały z kompa i jak zwykle najlepsze mnie ominęło.

Co do tego domu z linka to chyba cos ze mna nie halo bo najbardziej podobało mi się kółeczko w balustradzie :)

a tak wogole to wszystko rozbija się o kasę i tego się nie przeskoczy.

chyba, ze ktoś chce mieć dom nie elegancki tylko ekstrawagancki. Moż na i tak, ale przestrzeń to i tak 50-% sukcesu