Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgoś, świetne to rozwiązanie!

Ale chyba nie bardzo da sie ta wannę tak na środku ściany umiejscowić, nie?

Bo chodzi o to, żeby dwie osoby mogły swobodnie dojść do wanny.

Może źle sie wyraziłam, że to osoba niepłosprawna, to jest osoba w stanie wegetatywnym :( więc żero pomocy z jej strony, ani się nei złapie, ani nie podniesie, NIC. Jest jak noworodek, z tym, że ważący 60kg.

ale dlaczego ma być płytka? Moze wystarczy ją zamontować trochę niżej w posadzce, żeby było łatwiej wejsc?

Irma, a juz dawno nie mówiłas co z Twoimi psami? dalej komplet?

A nie można by było zrobić prysznicu z kafli i zasłonką czy szklanym dużym parawanem? Musi być wanna?>

Nie wiem dla kogo to ma być... ale jak ktoś jeździ na wózku to nieporozumieniem dla takiej osoby jest wanna... Nooo dźwig na wyposażeniu łazienki konieczny... Bo co rok jesteśmy starsi i słabsi i już gór nie przestawimy, i musimy sobie ułatwiać życie a nie komplikować.

A może ta osoba będzie miała dwie łazienki to problem rozwiązany i wanna i prysznic.... A jak nie to może w tej łazience zmieści się i prysznic i wanna...?

Witajcie, pozwolę sobie zadać w komentarzach Twoich, Irmo to pytanie, bo nie mam pojęcia, co zrobić. Chciałam zakupić plakat ze "Schodami" Brassai, mają, i owszem, w http://www.allposters.pl/gallery.asp?startat=/getposter.asp&APNum=377560&CID=996634B562CD42E3A81FFF39ABCCA062&PPID=1&search=78555&f=c&FindID=78555&P=1&PP=1&sortby=PD&cname=Brassa%C3%AF&SearchID= , ale akceptują tylko płatność kartą kredytową lub PayPal. Nigdy w taki sposób w necie nie kupowałam, przyznam, ze mam stracha. Czy może znasz/znacie jakieś inny sposób, jak ten plakat zdobyć, albo masz własne doświadczenie z tymi płatnościami i że nie ma się czego obawiać?