Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cholera...... Domyślam sie co czujesz...i nie zazdroszcze. Pilnujcie rzeczy najważniejszych tj. sali, kuchni, zeby sprzet działał i dalo sie gotować, łazienki żeby mialy podłączoną armaturę. Płytki mozna pózniej dołożyć. Na kiedy masz otwarcie? Sylwester?

Irma... mnie nic nie pomaga... ani czekolada, ani drink, ani jedzenie... A mam wtedy nerwy na cały świat....

Ale weź głęboki oddech i powiedz sobie, że masz dużo czasu, wystarczająco dużo aby projekt zrobić.

I zrób ten projekt i będzie to najlepsza Twoja praca oglądana przez tysiące ludzi, którzy będą dobrze się czuli w tej restauracji :)

Malgoś - wiem, ze nie wszystko

i staram się nie brać tego tak osobiście, bo w koncu co ja mogę?

to nie ja jestem szefem

ale

jednak

się denerwuję

May, robimy redecorating sali głównej

mamy skonczyć do środy, a ekipa weszłą w ten poniedziałek...:)

Arnika - projekt to już dawno jest, ja teraz się martwię czy zdążymy zrealizować...

nie wiem dlaczego, bo nie mam w umowie nadzoru wykonawczego,a le już taka jestem popier...

Irmuszka, ja rozumiem, chcesz zrobić wszystko dobrze, zdążyć na czas, bo jesteś profesjonalistką, odpowiedzialna, matka Teresa, Jezus Chrystus.... Jednocześnie musisz pamiętać, ze pewnych rzeczy nie przyspieszysz, a w nerwach człowiek jest zablokowany. Masz taki charakter pracy, a nie inny i czas sobie przetłumaczyć, ze to nie jednorazowy wyścig, w którym mozna sobie pozwolić na odrobinę wiecej adrenaliny, tylko Twoje życie.Ja też często mam tak, ze ledwo wyrabiam i każdy chce na juz. Czasem trzeba tupnąć nogą-nie wszystko i nie za wszelką cenę. Z restauracją dasz radę z palcem w nosie, rozplanuj robotę najważniejszych rzeczy, pierdoły zostaw na koniec. Głęboki oddech i działaj. jesli chcesz brać na swoje barki cos ponad wymagania to bierz i ok, ale pamiętaj, nie może Cię to krzywdzić. Chyba powoli czas na tą asertywność. Jakby co, to wołaj o pomoc:)

:hug:

eeeee to zdążycie :D

Jesli planowane oddanie na środe (środek tygodnia, mały ruch) to może byc i na sobote (weekend) ;)

No i nawet jesli (odpukać) coś nie wypali to masz wytlumaczenie, ze termin był bardzo krótki. Inaczej wyglądałoby opoźnienie przy 2 miesiacach robót ;)