Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zartujesz! ale taki bardzo, bardzo ciemny, ze prawie czarny, czy tak uległam złudzeniu?:rotfl:

mówiłam, zę ja zdjęć nie umiem robić

w rzeczywistości kolory w restauracji są cieplejsze niż na tych moich fotkach.

zasłony mają kolor starego złota bardzo podobny do abażurowych środków.

Same abażury są czekoladowe, 50% kakao :)

W święta Bożego Narodzenia najpiękniejszych snów spełnienia i miłości, i radości, w Nowym Roku życzliwości i wspaniałych chwil radości.

Bo Boże Narodzenie to święta, gdy każdy o kimś pamięta, więc nie zapomnij przypadkiem podzielić się ze mną opłatkiem…

http://lh6.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TRDtr0GGIbI/AAAAAAAAB-8/MG3ye7mD7VA/s576/kartka2.jpg

Arnika :)

50% kakao.To Ty chyba jednak wcale nie umiesz robić zdjęc, albo ja ślepa!!!:rotfl:

mi to wszystko na gorzką zimną smakowitą czekoladę zakrawało. Zasłony stare złoto, ale wyblałe dość i malo nasycone!! Ty lepiej wizualki pokazuj Irmuśka:) Tam łatwiej rozpoznać kolory;)

Oczywiście nie zmienia to nic, a nic faktu ze i tak mocno mi się podoba:):stirthepot:

to jest numer 810? w życiu nigdy bym nie powiedziała.I mówisz, ze dobrze wygląda ze zlotym? mmmm mmmmm, once the was a kid whooooo......tralalalaaa la aaa

niom...też byłam mile zaskoczona, bo się ciutek obawiałam...

identyczne mają w Almi, tylko mniejsze

www.fototapeta24.pl

panowie, którzy lepili ją do ściany powiedzieli, zę bardzo dobra jakość.

Jakość zdjęcia jest taka se...ale trudno zrobić tapetę 3x3,5 żeby była jak zyleta...zwłaszcza za 1000zł....

Dzięki Kochana.:D Powiedz jeszcze proszę, na jakim materiale ona jest?