Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Była dyskusja o kuchni, później wybierałam klamki , i był pod lupą żyrandol do salonu, który jest na liście chciejstw... Ale to za jakiś czas. Na razie żarówka daje radę....

Czas na karnisze do salonu, kuchni, sypialni, Emila i starszak też się zastanawia, bo sam nie wie czy tylko roleta, czy może karnisz i zasłony.....

No i bardzo dobrze, kupilam se szeroka tunike i kij. :D

Irma, mam do Ciebie pytanko szybkie. Wiem, ze nie pamietasz, gdzie spalas u mnie :D, ale wyobraz sobie ten pokoj z bambusem na podlodze. Teraz tam sa glownie regaly z ksiazkami, ma byc cos w rodzaju gabinetu, ale tak "miekko" zrobionego, nie calkiem biurowo. Szukalam lampy jakiejs zeby solidnie swiecila, ale zeby byla w miare prosta a jednoczesnie taka troche organiczna. Znalazlam takie cus: http://marketelektryczny.pl/massive-lampa-wiszaca---ernest-402714310-massive-o_2803.html Moze byc? Aaaa no i cenowo rzecz jasna bez szalenstw (tu juz znalazlam o 25% taniej i obawiam sie, ze lepszej ceny nie znajde :p).

Edytowane przez malgos2

To tak jak u mnie :)

Własnie postanowiłam zrobić sobie próbny makijaż sylwestrowy, bo nie używam na codzień cieni do powiek.

Dobrze, że wypróbowałam, bo mi oczy zlawią niemiłosiernie. tak to jest jak cienie z miasta, a reszta ze wsi :D