Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no niestety, też myślałam, że tak będzie

ale kto nie ryzykuje ten nie ma....tym razem przestrzeliłam.

zakładam dzieci, ze szybko się nauczą, że trzeba toto z daleka obchodzić

póki co może coś z tyłu postawię, bo mały ma 2 lata i trochę narwany jest. Później zdejmę i już.

Z przodu obaw nie mam bo koza jest na podwyzszeniu i za bardzo nie ma jak się oparzyc.

Ale jest taka śliczna... :oops:

Bardzo ładnie wszystko się prezentuje.

Nadal będę powtarzać że te szare okna są piękne :)

A jakiego koloru będziesz miała drzwi wewnętrzne?

Co do kozy to może poustawiaj kwiatki tuż za nią. Myślę że najlepsze byłyby skrzynki lub takie inne podłużne. Moja mama kiedyś zamawiałam sobie takie u jakiegoś garncarza (ma różne rozmiary).

efilo na pewno masz rację.

Mi się kiedyś bardzo podobały takie paleniska na środku salonu ale właśnie ze względu na dzieci pomysł poszedł w siną dal.

Coś chyba Irma będzie musiała wymyślić. Własne dzieci łatwiej nauczyć. Gorzej będzie jak przyjdą jakieś dzieci w odwiedziny.

po rozmowie z małzem zamierzam jednak coś postawic:

scianke do sufitu obłozoną kamieniem, trochę od kozy odsuniętą i trochę od niej węższą. Na wizualkach wygląda ładnie i nie psuje efektu.

Zawsze jest jakies rozwiązanie. I tak uwazam, że nawet ze scianką koza dla nas jest lepszym rozwiązaniem niż kominek, mimo wszystko bedzie wyglądała lżej...