Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Tu jeszcze wkleję linki z prośbą, jakby Ci się chciało zerknąć na lampy?

na tej stronie jest trochę fotek z obecnymi lampami, chyba jeszcze widoczne: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?123307-Sure-fotodziennik-budowy/page6

tu jeszcze w komentach jakieś wrzuciłam... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?123309-Sure-komentarze-do-fotodziennika-budowy&p=4498633&viewfull=1#post4498633

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam wszystkie Panie w 2010r

Odnośnie psich wędrówek to mieliśmy mały kłopot z naszymi dwoma psami, powędrowały sobie gdzieś w Sylwestra (mieszkamy w mieście i jest ciężko) no i cała rodzina zaczęła je opłakiwać (jeden z psów to ukochana Lessi mojej córci którą dostaliśmy do naszego nowego domku). I wróciły po tygodniu nieobecności wygłodzone i wyziębione. Mam nadzieję że Trufla też wróci - tylko może jej to dłużej zejdzie bo u Was są inne przestrzenie.

A poza ty to idę się pochlastać bo cały czas czekam na kredyt w banku (wniosek złożyliśmy 17listopada, bierzemy małą kwotę, zdolność mamy tylko trafiliśmy na niedorobiona Panią że szok). A teraz lipa bo staramy o o kredyt RnS a mój ślubny jest już po 35 więc lipa) no i za co ja mam wykończyć mój dom...................

Witam wszystkie Panie w 2010r

Odnośnie psich wędrówek to mieliśmy mały kłopot z naszymi dwoma psami, powędrowały sobie gdzieś w Sylwestra (mieszkamy w mieście i jest ciężko) no i cała rodzina zaczęła je opłakiwać (jeden z psów to ukochana Lessi mojej córci którą dostaliśmy do naszego nowego domku). I wróciły po tygodniu nieobecności wygłodzone i wyziębione. Mam nadzieję że Trufla też wróci - tylko może jej to dłużej zejdzie bo u Was są inne przestrzenie.

A poza ty to idę się pochlastać bo cały czas czekam na kredyt w banku (wniosek złożyliśmy 17listopada, bierzemy małą kwotę, zdolność mamy tylko trafiliśmy na niedorobiona Panią że szok). A teraz lipa bo staramy o o kredyt RnS a mój ślubny jest już po 35 więc lipa) no i za co ja mam wykończyć mój dom...................

ech...straciłam już nadzieję, ze Trufla wróci. Właśnie mija tydzień...

a co do kredytu - to współczuję. moj maż ma jakiegos dzikiego farta jesli chodzi o panie "bankowczynie." A i tak załatwianie kredytu wspominam jako pasmo niekonczących się wizyt w banku i wieczne podpisywanie jakichs papierów.

Irma jak kiedyś pytałam o kolorki w północnym pokoje to też miałam na myśli ten składany materac do tego pokoju i też w re ceglane kwiatki. Kiedy będziesz go kupowała? I czy będziesz? Jak byś kupiła to kliknij zdjęcie w świetle dziennym jak on wygląda....

Jako spanie dodatkowe kupiłam zwykły piankowy materac... i to bez pokrycia... o zgrozo za 160zł... W necie są koło 120 z pokrowcem + transport... to i tak by było taniej. Teściowa teraz na nim spała i była zadowolona... nawet Emil wymyślił sobie, że będzie z Babcią spał... I tak spali... to i po co mi było kupować dodatkowy materac??????

E nie chciało by mi się pierniczyć, poza tym dla Marysi planuję kupić coś takiego:

http://allegro.pl/fotel-materac-materace-dwa-w-jednym-producent-i1388343203.html

ooo fajne :)

tylko mnie zastanawia jedna rzecz, oni tam piszą, że ma to szerokości 85 cm... czyli nie za wiele... a na zdjęciu wygląda to na sporo szersze...

czy tylko mi się wydaje? :)

Arnika - ja tego nie kupuję, chciałabym, ale jak pisałam mam szlaban na zakupy A nawet jakbym kupiła to w życiu w ceglane kwiatki, bo mi do nieczego nie pasują.

Nitu -bo to chyba bardzo niskie jest stąd takie mylące proporcje. Myślę, ze całe to siedzisko po złożeniu ma jakieś 40cm wysokości.