Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Irma co zrobiłaś z tym materialem ktory wisiał u Ciebie w salonie na karniszu? Pisalas, ze sie zastnawiasz.... Zdecydowałas w końcu o zasłonie?

mam go, mam pomysł na lekkie podrasowanie moich zasłon.

Ale i po tym sporo zostanie

a co chcesz na fotel?

Nie u Ciebie jednej ale kazdy sobie to tłumaczy, że to ich urok (szczególnie te z lnem) ;)

Ostatnio oglagalam zasłony Nexta http://www.next.co.uk/search/search?w=curtain&nxti=0&nxtv=0&p=Q&ts=v8

No..... nie umiałabym wybrać tych jednych jedynych dla siebie :D

aaaa, tkanina jest złożona w szafie :) w oknach mam zasłonki z ikea, których szczerze nienawidzę, bo się koszmarnie gniotą
No proszę, to chyba jakas prawidłowość. Moje gniecie kot, ale rzeczywiście koszmarnie... :)

Irmo, te Twoje psiaki tak specjalnie przebrane? Jeden ma białe skarpetki, żeby się odróżniać?

Wiecie co, tak czytam, czytam o Waszych zwierzakach, kotach, psach i coraz częściej się zastanawiam.

No nad posiadaniem rzecz jasna.

Dom coraz częściej pusty, dzieciaki gdzieś się rozłażą, coraz ich mniej w domu.

I tak po otwarciu drzwi nikt nie wybiega, nie wita, nie cieszy się, że wracam.

Co to za dom?...trzeba to zmienić

Psy są cudowne!

Zawsze miałam koty, bo wiadomo jak się studiuje to czasu mało i zazwyczaj człowiek mieszka byle jak. Potem jakoś też warunków nie było. I dopiero teraz kiedy mamy dom możemy mieć psa. Nie myślałam, ze można tak się przywiązać do zwierzęcia.

Koniecznie Tolu spraw sobie takie małe albo duże coś. Nie pyskuje, kocha bezgranicznie, pocieszne jak nie wiem co, dziecko bez wad :)

Wiem dziewczyny i jak znam siebie, to jeśli już jakieś żywe stworzenie mieć będę...to zakocham na amen.

Bo u mnie nie ma tak na pół gwizdka. jak kocham, to na zabój ;)