Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

kurcze! :o

ale tu ruch w ineteresie a ja śpie :-?

koza jest boska! jak cala reszta domu :)

stół boski, płytki boskie, ehhhhhhh szkoda ze nie mozna cofnac czasu i na nowo sie urzadzic

pod warunkiem ze kasy mialabym nieogarniczone ilosci :lol:

trzymam kciuki za scianke, powiedz w jakim kolorze bedzie ten kamien

chciałabym miec nieograniczone ilosci kasy...ach....

dzieki za komplementy, ale dzis sie wszystko popieprzyło

zabraklo kafelków do lazienki dzieci, a jedna rurka od syfonu, ktory byl pieronsk drogi okazala sie byc za krotka do naszej wanny :cry:

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czyzbys miala wanne z odprowadzeniem wody w samym srodeczku?? Mysmy tez musieli kupowac zupelnie inny system bo ten typowy pasuje tylko do wanien jednoosobowych

w zasadzie to nie, ale jednak trochę dalej niż w wannach typowych, jak kupowałam to o tym zapomniałam...i teraz chyba będe musiała wydać 4 stówki extra... :evil:

irma koza jest sliczna, piekna i co tam jescze moge powiedziec - baaardzo mi sie podoba - ja bym jak tak od tylu oblozyla grafitowym lupkiem - koniecznie zabezpiecz ta koze przed dziecmi - jak dziecko sie zapomni to tylko chwila jak nie dopilnujsze a sytuazcji jest mnostwo - a nieszczescie moze byc wielkie - ja bym to dokladnie zabezpieczyla od tylu zeby nie wlazly w ta koze albo zeby sie nie oparly!!!!! uwazaj na to bardzo - szczegolnie jak masz takie male dzieci!!!

lazienka sliczna zaczyna sie wylaniac!!!!!!!!!!

po moim męzu można spodziewac sie wszystkiego...

kiedyś mowi do mnie tak: wiesz co spotkałem siostrę X, wiesz tę jak jej tam... Mirandę.

A dziewczyna ma na imie Irmina, czyli tak samo jak ja...a on zapomniał...

:lol: :lol: :lol: Dobrze, ze nie poszedl za tamta Irmina do domu przez roztargnienie. :-?

nie martw sie Irma

bedzie ładnie, sądze ze jest Ci teraz ciezko przstawic sie, masz w główce wciąz poprzednia koncepcje kominka i wiem ze trudno sie oswoic z jakąkolwiek zmianą, wszystko inne wydaje sie nieladne :roll:

ja wem ze bedzie gitnie :lol: , czy ten kamyk pojawi sie w salonie? ten pasek pomiedzy kg?

kiedyś mowi do mnie tak: wiesz co spotkałem siostrę X, wiesz tę jak jej tam... Mirandę.

:lol: :lol: :lol: Dobrze, ze nie poszedl za tamta Irmina do domu przez roztargnienie. :-?

:)

nie zapomniał, bo ja mam większe cycki :wink:

:)

nie zapomniał, bo ja mam większe cycki :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Irmo - nie będzie źle z tą ścianką. Oczywiście sama koza wyglądała czadersko ale w domu się mieszka a nie tylko go podziwia. Każdy z nas musi coś poświęcić przez to że są dzieci. Jak sobie pomyślę o mojej koncepcji schodów, barierki itd. wszystko poszło z dymem jak sobie uświadomiłam co by było gdyby. Z kominkiem miałam to samo. Tak naprawdę mamy idealne miejsce na taki który ma szybę z trzech stron. Ale to akurat trasa tranzytowa z kuchni do salonu i bałam się że dziecko by mogło na zakręcie nie wyrobić zwłaszcza że tam wąsko.