Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jak człowiek nie jest skonczonym debilem, to zawsze na podstawie doświadczen wyciąga wnioski

i wtedy zawsze znajdziue się coś co można by poprawić gdyby się dało cofnąć czas...

Mysza luz!

Masz piękny dom

nie najpiękniejszy na świecie, bo taki nie istnieje, ale naprawdę piękny

o rany.....

to co ja mam powiedzieć jak mój dom jest tu chyba "najstarszy" jeśli chodzi o wykończeniówke bo wykańczałam 3 lata temu.... i to wszystko odrazu. sama wiem co mni wkurza, co powinno być inaczej, lepiej..... i wogóle.... INNE. Ale tak można w nieskończoność. Staram sie go akceptować bo zyć to żyje nam sie wygodnie. I chyba to jest najwazniejsze.

no i znowu się bijemy która ma więcej wpadek. Uwielbiam te niekończące się przepychanki. Tylko mi się juz nie chce budować, choć z drugiej strony latwiej wybudować niż wyremontowac;) i lubie swój niedoskonały dom, tylko moja wewnetrzna potrzeba ciągłych zmian nie umie siedzieć cicho. Ostatnio kupiliśmy szafkę niby do jadalni w ikea po całe 340zł, ale jak wstawilam to mi nie pasowała koło stołu, więc wsadziłam ją pod telewizor, a brzozo-klonowego expedita czy jak mu tam do jadalni. Och jaka się czuję tymczasowo zaspokojona tą zmianą;).

Są takie ryby- pyszczaki-to pielęgnice afrykańskie. Długo je hodowaliśmy. Uwielbiałam patrzeć na ich zachowania i wiele mogę odnieść do siebie. A więc to sa rybki, które mają swoje norki w kamieniach na dnie akwarium.Porobiliśmy im takie groty, zachowując pewne zasady. No rybki sie cieszyły. Po jakimś czasie jednak zawsze zaczynały się porachunki w akwarium, a to jeden się pochalstał z drugim, a inny stracił ogon, a to samica biedna nie miała się juz gdzie skryć. Wiecie co wystarczyło zrobić? wsadzić łapki do akwarium i przestawić ze trzy kamienie, żeby konformacja była inna. Znowu przez chwilę było spokojnie i wszystko grało :)