Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dooobra, musztardowy odcień zniosę :D

Akwarium to niespełnione marzenie mojego męża. Mieliśmy takiego znajomego, który nie miał ścian na hol tylko wielkie akwaria od podłogi po sufit. Wieczorem świetnie tam było.

nooo, bo to fajna dekoracja jest jesli się jeszcze umie choć trochę o to zadbać. No i cały czas ruchome obrazki, nie może się znudzić.Zresztą łatwiej i taniej w akwarium zmienić biotop niż podłogę w domu;)

żółta................ jakaś blondynka. Ja i Irma nie pasujemy jak nic do opisu ;) :D

markoto też nie :D

ale Maciejowa jak wpadnie to powie, że to ona :D

A w zyciu nigdy!:D Ja jestem zimna blondyna a nie słoneczna:D POza tym, dla swoich dzieci tak bym się nie poświęcila, żeby je w pysku trzymac, aaa feee :D

I co wy wiecie o przypadkowo urządzonych domach, no co? O potrzebie ciągłych w nim zmian... Ech. Doktorat bym zrobiła z tego tematu

No pacz pani,a mnie powiedzieli, że meiszkam w najstarszej "willowej" ( tylko kurwa gdzxie te wille :D) dzielnicy ;) :D

Wiem, ze kanaliza to jest luksus. Jak sobie przypomne smród jak u mojej ciotki na wsi przyjechała beka, żeby wybrac to mi się podnosi :x:

Dzień dobry

Stół piękny, rybki fascynujące - mąż mi kiedyś o nich sporo opowiadał.

A jabiedna uwielbiam jak się coś w domu dzieje u tu gdzie te.ż mieszkamy juz prawie 4 lata nawet jednej szafki nie przestawiłam bo taka klitka że się nie da,koloru na ścianach nie zmieniam bo to nie moje.....

No to fakt. Zwłaszcza latem jak podlewałam trawe. Rachunki makabryczne

to masz licznik wpiety na zasilaniu ogrodowym?:o i nie reagujesz? Przecież to do kanalizy nie spływa
Dobrze Mysza mówi...

Kasia załóżcie drugi podlicznik na ogród i będzie odczyt dwóch liczników. Domowego i ogrodowego o połowę tańszą będziesz miała wodę do podlewania...

Na moim podmokłym terenie nie można mieć poś. Mam szambo i czekam na kanalizę może w 2012 będzie ale ta data akurat źle mi się kojarzy

z kanalizą na 2012 :D /skm ma napis koleją na 2012/

czemu nie można? Na wysoki poziom wód gruntowych sa inne typy oczyszczalni np. taka z kopcem.

to masz licznik wpiety na zasilaniu ogrodowym?:o i nie reagujesz? Przecież to do kanalizy nie spływa

Tak. ale u nas jest tak to pokręcone, że mnie szalg trafił. Otóż, osobny licznik na podlewanie, kosztuje tyle, ze w zasadzie się go nie opłaca mieć. Jest jakas śmiszna opłata, taksa, sraksa i inne duperele, ze roznica w kosztach jest niewielka.Zwyczajny szwindel wodociągów: opłaty za "manie" licznika ogrodowego sa 2 razy wyższe niż tego zwykłego. No i placisz cały rok. Więc se darowałam.