Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nooooo czyli myslisz, zeby calosc byla off-whitowa? Na razie myslelismy o tej bocznej wnece tylko bialej, czarne doly mialy isc z lodowka, a teraz to chyba musze lodowke wymienic albo pomalowac. :D Kiedys myslalam tez o szarym, ale w folii jest tylko taki jeden dosc ciemny szary. A w ogole to uchwyty mi sugeruje gosc takie jak u Ciebie wpuszczane. Kurna, ratuj, bo ocipieje. :D

No to wneka w innym czy w tym samym? P. leci sobie spokojnie, a ja tu myslenice mam jak cholera. :D No i czy taki "grafit" na blat do tego bedzie okejos? To chyba jest taki jak ten posrodku: http://www.pfleiderer.pl/page/950/strona/2 Matko, dlaczego to wszystko takie skomplikowane jest...

jeśłi już to ja bym zrobiła czarne to co w pobliżu lodówki

czyli jeśli lodówka we wnęce to wnęka czarna bądź grafitowa

reszta biały

lub

wszystkie szafki w jednym off whiteowym kolorze

Czekaj czekaj. No widzisz, boooo lodowka teraz jest we wnece, ale ma tak nie byc. Ma byc jako pierwsza z prawej na wprost patrzac. Stad mi sie wzielo, zeby zrobic czarne wszystkie dolne szafki, ktore beda z nia sasiadowac. Lodowka jest za gleboka, zeby zostac we wnece, musi byc na scianie na wprost wejscia. Ja wiem, ze u mnie raczej nie ma specjalnie kontrastow, ale mnie do nich ciagnie, bo jak mawia moj ojciec - w kontrastach jest piekno. :D P. mi mowil o offie we wnece ale jego argumentacja byla inna i do mnie nie przemawiala, a Twoje argumenty sa jak zwykle trafione w 10. :) Tych dolnych szafek nie bedzie tez jakos mega duzo - w zasadzie tylko od lodowki do podciagu, czyli jakies 2 metry + pod piekarnikiem jakas szuflada.

jedź sobie na Zapolskiej do Belmebu, pewnie mają je na wystawce

jak nie chcesz górnych to ja bym robiła wszystko w jednym kolorze

Spoko, ja jego o to zapytam. Gosc jest okejos, tylko to prosty chlopak, trzeba mu pokazac palcem. Jeszcze pogadam z P. o tym, ale czuje, ze na pewno bedzie mu sie ten blat bardziej podobal. Dzieki!

Irma nie bij mnie że u Ciebie się o to pytam ale Małgoś kto Ci będzie robił kuchnie ten sam Piter co u mamy?

Ps. Pochwalę się że dostałam kredyt i we wrześniu przeprowadzka do własnej stodoły :) -założyłabym galerię ale czasu na to brak

Tak, to ten sam. Jest tani i ladnie robi, na razie nie ma zadnej obsuwy. Pomogl nam tez z przewozeniem niektorych rzeczy, osobno przyszedl na montaz okapu, no widac, ze mu sie chce pracowac, a to nie jest takie popularne. ;)

No cóż wszystko poszło do góry szkoda że moja wypłata nie chce :( ale nie ma co rozpaczać najwyżej coś innego (np lampy) będą musiały poczekać

Acha Irmo teraz opiszę co mnie jeszcze wczoraj spotkała zanim pojechałam na spotkanie ze stolarzem to zrobiłam zakupy no i postanowiłam kupić "Zbuduje Dom" (po lekturze wcześniejszych stron Twojego dziennika) no i kupiłam... nie miałam czasu aby już w aucie do niego zajrzeć więc otworzyłam go wieczorem i co.....KURNA SPRZEDALI MI W KIOSKU NUMER 04.2009.... fuck i nie przeczytałam wywiadu z Tobą :( i się wściekłam :(:(:( jak oni mogą to robić (acha zapłaciłam całe 4,9zł) ale nic dziś kupię aktualny nr (bo Muratora z zeszłego roku nie mam w którym Ty i Rasia opisywałyście trudy budowy)

Edytowane przez Konieczki
historyjka o gazetce