Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Twój wynik: 16

Wynik NISKI

Nie masz tendencji do perfekcjonizmu. Potrafisz cieszyć się z małych sukcesów na drodze do celu nawet jeśli końcowy efekt Twojej pracy nie przyniósł żądanego rezultatu. Potrafisz się zdystansować i spojrzeć na siebie jako osobę, która posiada zarówno zalety jak i wady. Twoje słabsze strony w pełni akceptujesz. Nie jesteś drobiazgowy. Jeśli się pomylisz, nie obawiasz się otwarcie o tym powiedzieć. Nie przejmujesz się zbytnio tym, jak jesteś postrzegany przez innych. Nie traktujesz życia jako listy obowiązków do wykonania. Cechuje Cię optymistyczne i raczej niefrasobliwe podejście do życia. Zastanów się jednak czy Twój luz nie jest przykrywką dla braku organizacji i dyscypliny. I czy traktowanie obowiązków z przymrużeniem oka doprowadzi Cię do celu jaki chcesz osiągnąć.

I teraz nie wiem czy płakać, czy się cieszyć??????????

Co robisz? Pracujesz? Ja kurcze siedze w salonie z małym i cały czas patrze na pobojowisko na działce obok. Miałam zaraz z wiosny brac faceta do kostki, żeby mi przed altaną i przy ognisku wyłożył ale.... dziś mi sie wątpliwości pojawiły :D Nie wiem czy nie wyleje dużych (ok. 1x1,5m) płyt betonowych bezpośrednio w ziemi. Kurcze zrobić tylko szalunek, kupić cement a piach i betoniarka na miejscu jest... Tylko no tego.... czasu potrzeba :D Ale z kostką to niewyjety tysiak jak nic jak nie wiecej.....:( Samemu lać płyty będzie taniej. Tylko jak spieprzymy..... :D

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTMOmnoHulzOSnwHYAzl-sEPoothb_D6UVa8-2Gtfii6ZGFSAGjSg

obawiam się, ze tak zrobione płyty popęlają...

ale na pewno na początku fajnie by to wyglądało

A ja pracowałam,a le z Guciem pod nosem to jest niemozliwe

xzepsuł kran, dobrze,z ę łatwo było naprawić

kłoci się z Manią

wylał an podłogę butelkę coli a na koniec wysmarował psy serkiem homo...