Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Te dzieciaki, trzymają nas przy życiu to prawda ;) ale szybko wybryki się zapomina, mój Starszak też nam dawał nieźle popalić jak był młodszy najgorzej to jak miał 4-5 lat tylko, że w przedszkolu czy szkole to anioł, Pani to się na mnie dziwnie patrzyła jak pytałam czy był grzeczny :rolleyes: a w domu massakra, najgorsze, że on nie psocił jakoś specjalnie, on się zwyczajnie nie słuchał a jak coś musiał zrobić to była godzinna dyskusja, i niestety to mu zostało - jego zdanie musi byc zawsze ostatnie - obojętnie ma czy nie ma racji:( Edytowane przez pasie

cześć Monia, nic się tu nie dzieje, więc nei ma po co zaglądać.

ale

maluję sciany, więc za jakiś milion lat moze już będzie mozna coś nowego zobaczyć

Irma, to Ty chyba szczoteczką do zębów te ściany malujesz :lol:

powymądrzała się ta, co po przeprowadzce nadal ma pokój do pomalowania :cool:

Irma, to teraz musisz uważać na te psy co je serkiem homo Gutek potraktował;)

Niezłe ma pomysły-z boku powiem-no kreatywny dzieciak, ma wyobraźnię, umie się sobą chłopak zająć, a jak się wczuję w rolę matki to powiem tylko aaaaaaaaa, niech juz konczy szkoły i w świat;):hug:

testu na perfekcjonizm robić nie będę lepiej;)

Co do kolorów, to mi ostatnio przyszło do głowy wyremontować i wykończyc łazienkę Majki w niebieskościach, limonkowych zieleniach i turkusie.Zrobiłam nawet wizualkę swoją pierwszą w sketchupie.Wyszła badziewnie, ale koncepcję widać. Drugą -juz lepszą wizualkę zrobiłam do livingu i teraz szukam dużego okrągłego dywanu, tak mi sie spodobał(najlepiej koronkowy, albo wycinankowy i nie drożej jak za 100zł;)).Szkoda tylko, ze komputer mam za wolny i jak sciągnę jakiś kawałek komponentu z sieci to jeździ mi po ekranie i ciężko go zaczepić;) No i zaczynam się zastanawiać jakim cudem możnaby zarobić na swann chaira i nic mi do głowy nie przychodzi, bo szacując to przy dobrych wiatrach może na stulecie tego fotela będę go w stanie nabyć i zdecydownie nie jestem zachwycona taką opcją;)