Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja tez potrzebuje ale nie porady a info. Irmo, mam drzwi wejsciowe i z wiatrolapu do przedpokoju w RAL 7001 i jak w sklepie mi sie kolor podobal - tak teraz dziala mi na nerwa :mad: z tym swoim golebim odcieniem (tym samym kolorem mam zrobione tynki w dolnej kondygnacji)... a ze burek ktorego adoptowalam - zrypal mi w miedzy czasie wewnetrzne-wyjsciowe, to musze je malowac a jak juz bede te malowac, to wejsciowe tez moge machnac. Bosh po co ja tak duzo pisze, zamiast odrazu sie zapytac haha no to pytam, sa teraz okna i drzwi w takim szarym matowym ciemniejszym kolorze - nie wiesz moze przypadkiem czy to jest 7015 czy 7016? Edytowane przez Mohag

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o, to ja może podyskutuje tutaj. Wyprzedaję swoje teakowe mebelki z mieszkania i kanapę angielkę i moze uzbiera się na jakiś fotel. Co Ty myślisz o takim?

Czy twoje oczy widziały go na żywo? nada się to do dużego pokoju?

http://domar.pl/images/image/dizajn/Noti/Mishell.jpg

kolor taki czy inny?

podoba mi się ten na krzyżaku.

ale na żywo nie widziałam

kolor taki czy inny?

podoba mi się ten na krzyżaku.

ale na żywo nie widziałam

kolorów jeszcze nie przegladałam. Fajny ten w musztardzie, ale juz potem byłabym na nia zdana do końca swiata. I też myślę tylko o krzyżaku jeśli juz. Pojadę to kiedyś gdzieś obejrzec. Jedno jest pewne, musiał mi bardzo wejsc do głowy, bo własnie sie zreflektowałam, ze włożyłam musztardowy sweterek, którego nie miałam od miesięcy na sobie;)

musztardowy, kanarkowy i inne zółtości to ostatni hit mody wnętrzarskiej.

No może nie ostatni ale hit.

może, a jednak wolałabym tak nie szarzować z tymi hitami w meblach. Na takie hitowe zapedy moze pozwolić sobie ktoś, kto ma nieskończone możliwości aranżacyjne pt kasa.Ja wiem, ze jak juz coś kupię, to raczej na baaaardzo długi czas, dlatego myślałam o białym swannie, ale niestety ups, znowu spore ograniczenie, a te fotele z noti są w jeszcze znośnej cenie, tylko biały będzie trochę taki spermatoforyczny jak dla mnie, może klasyczna beżowa skóra by była dostępna, taka wiesz w kolorze mojego parkietu;)

spermatoforyczny - to jaki?

beżowy w kolorze parkietu to dla mnie jak "make up no make up". Ja tam lubię jak ładny mebel widac...

no, taki jakby kondom na niego nawlekli;)

Dostałam dzisiaj próbnik kolorów tych foteli i dumam i dumam;)

materiałowe fotele z proszkowymi płozami zaczynają się od 600 zeta, gorzej ze skórą, bo te za dwa razy tyle, ale to i tak chyba nie najgorzej, tylko uskrobać na nie trzeba