Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hmm.... A nie za bardzo ją widać? Tzn tą ściane.... czy kolor...sama nie wiem..... A nie rzuca sie ona w oczy? A tak to teraz malują czy nie? A to teraz jest tak modnie? A widziała gdzieś pani tak? Myśli pani, że to dobrze wyszło?

;) :D

A tak serio to fajnie jest. Mój ulubiony ostatnio kolor :D Maluj dalej ale nie za wiele ;)

Irma masz ochotę coś pomalować:) u mnie jest cały dom ;p

Wyszło fajnie a nawet zajefajnie

jakbym ja Ci pomalowała cały dom to mogłabyś już nigdy się nie uśmiechnąc :) u nas też malował mąż, bo ja jestem mega niedokładna

dzięki Mario!

uch...ale jestem wkurzona! babka od sprzatnia była, a ja musiałam wyjsc i chyba Pani sobie zrobila urlop na łonie natury. To ze nie sprzątam to nie znaczy, ze nie odrózniam posprzatanego od nie posprzatanego...

Irma... i czym Ty się przejmujesz....

Weź mopa płaskiego, albo jakiego tam masz... Ciuchy zamknij gdzieś, mopem przetrzyj podłogi, kurze zetrzyj z TV, bo na nim najbardziej widać, i pokoje dzieci ciut ogarnąć, bo i tak będzie bałagan jak goście wyjdą.. wrażenie ma być na wejściu, w WC i ewentualnie łazience w miarę dobrze posprzątaj, bo tam każdy zamknięty, posprawdzać może co tylko sobie chce....

I luuuzik...

Najważniejsza jest komunia Córci i przyjęcie dla gości... Jak to sama rodzina to będzie OK :lol:

Menu już chyba masz... rosół sam się gotuje, sałatki, mięsko, troszkę wcześniej przygotujesz, a znając życie to może któraś mama, kuzynka czy przyjaciółka może wpadnie z dzień wcześniej, albo kilka godzin wcześniej i pomoże....

A może lepiej do obsługi za kilka zł wynająć jakąś panią, do obsługi... wtedy Ty masz czas dla gości, możesz porozmawiać, a do kuchni wpadasz tylko zarządzić... ile kaw, ile herbat.... To jest niezłe rozwiązanie... tylko czy nie za późno...