Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gratuluje roczku!!

Fakt budowa to kawal ciezkiej roboty. Ale wyksztalcenie niewiele pomaga :) Nie jestem instalatorem ani elektrykiem, budowlancem raczej teoretykiem i mimo ze mam wyksztalcenie budowlane wiele rzeczy na etapie budowy bylo dla mnie nowoscia, trzebabylo szukac wiadomosci na internecie co i jak :)

A jak juz doszlo do instalacji to juz w ogole byla inna bajka , zdecydowanie nie moja ale i to trzebabylo rozgryzc, okazalo sie ze instalator nie widzial nigdy takich cudpw jakie wymyslilam no i musialam mu przygotowywac schematy instalcji o ktorych nie mialam pojecia :)

Wiele rzeczy pewnie zrobilabym inaczej, teraz chyba budowalabym z betonu komorkowego, czesc scian pewnie nie tynkowalabym tylko malowala, zrobilabym dom bardziej nowoczesny w elewacji ( troche za pozno moje myslenie poszlo w kierunku nowoczesnosci :)

Mam tylko nadzieje, ze wszystko bedzie hulalo i bedzie nam sie dobrze mieszkalo :) czego i Tobie zycze :)

ja nie rozumiem dlaczego ludzie swietują zmiane daty z 31.grudnia na 1.stycznia,

a nie swietuja wlasnie takich zmian jak rok upływu od waznego momentu.

Projekt byl przemyslany,

nie przecietny, wiec dom jest piekny i pieknieje.

jaki kąt dachu to jest? 45stopni?

i przy takiej sciance kolankowej jak to sie odbiło na suficie w pokojach?

od jakiej wysokosci muru zaczyna sie strop/dach w pokojach?

Z tym czerwonym to żart? :wink: Szary i czarny zawsze ładnie wygląda. Zresztą u Ciebie nie bedzie nudno, co to to nie! :lol: Jasne drewno które wprowadzasz (stół, szafki) ocieplą wnetrze. A z tą czerwienią to i tak wiem, ze było do mnie :p :wink: :lol: :lol:

Gratuluję przedsiewziecia. Tego, ze się udało i jest tak pięknie. Za rok nie bedzie sladu po budowie!

Z tym czerwonym to żart? :wink: Szary i czarny zawsze ładnie wygląda. Zresztą u Ciebie nie bedzie nudno, co to to nie! :lol: Jasne drewno które wprowadzasz (stół, szafki) ocieplą wnetrze. A z tą czerwienią to i tak wiem, ze było do mnie :p :wink: :lol: :lol:

coś Ty, wcale nie było do Ciebie. Tylko, że ten kolor(czerwony) narzuca się jako pierwszy do czerni i szarości :)

co to za smutna minka Irma ?

tzn ja znam odpowiedz na pytanie :wink:

jestes zmeczona, przemeczona i no całe mnostwo wyrzutów, ze nie masz czasu dla rodziny :roll:

ale pomyśl:

to juz koncowka,naprawde juz koncowka :)

sciskam mocno i wysyłam pozytywne fluidy, rozumię Cie doskonoale, jak pewnie wiekszac juz swiezowybudowanych

dzięki za wsparcie, dobrze, że na Was można zawsze liczyć.

Opeiprzyłam wczoraj ekipę wykończeniową, pokłociłam z mężem, ale dziś wyspalam się i jest lepiej.

Editta mam nadzieję, że zmiana na korzyść :) W zasadzie to ten kot jest trochę do mnie podobny. Mam sierść w podobnym kolorze :wink: