Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczynki - dzięki!

TAtarak: firma - TAU, nazywały sie bazalto czy jakoś tak

Markoto: kwiatki zostały po komunii :)

Suellen: Ha! a ja się zastanawiałam czemu tyle tego lata. Też lekko się boję wysiadać z samochodu. Ale to dobrze, trzmiele są pożyteczne.

Myszko: Lampy są już nie do dostania. Kupiłam je kiedy się w Polsce Hoft likwidował.

Opisze Wam co mi sie wczoraj przytrafilo :D

Wieczorem jak juz mały zasnął to zrobiło sie w domu bardzo cicho. Leżymy tak sobie i nagle jakiś wrzask, pisk...jak odglos mordowanego kota :D Mąż stwierdził, ze ktoś jest na dole. Wziął metalowy pałąk od otwierania włazu strychowego i zszedł na dół. A tam nic, żywego ducha. No nic, posprawdzał, wszystko ok. Ale za jakiś czas powtórka z rozrywki. No to tym razem ja, ze to chyba na strychu. Weszłam, patrze, nie ma nic. Siedzimy i padają domysł, ze moze kune mamy, koty, moze jakieś gniazdo ptaków gdzieś jest...... Ale dziwne bo Koko nie reaguje. Koty bo poczuł odrazu i by szalał. A to normalnie koci pisk. Ania mówi, ze bedzie sie bała sama spać u siebie bo ostatni dźwięk to jakby z jej garderoby sie wydobywał. No kurde zachodziliśmy w glowe co sie dzieje. ostatni pisk byl taki sam jak wszyskie poprzednie. Trwał dokładnie tyle samo i byl to taki sam dźwięk...... No cóż, chyba przyjdzie nam z tym lokatorem żyć...... Idziemy spać! I nagle olśnienie, eureka!!!!!!!!!!

...........

.

.............

.

.............

Kupiłam wczoraj odświeżacz powietrza samodozujacy i postawiłam na parapecie okna klatki schodowej :D A on sie tak co jakis czas załaczał :D:D:D Mina męża i córki....bezcenna :D Mało mnie nie zamordowali :D