Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Coś kojarzę, fajny jest. Ja niestety muszę zamawiać u stolarza - szuflady czy jakieś schowki są mi bardzo potrzebne, inaczej wokół kanapy będą się walać gazety, piloty i inne takie, a tego wolałabym uniknąć, jesteśmy zbyt wielkimi bałaganiarzami - muszę temu przeciwdziałać:)

Irmo, mam zadanie dla Ciebie;)

a właściwie pytanie, bo się obracasz w dekoracjach, to pewnie wiesz, gdzie szukać jakichś fajnych może graficznych zasłon i poduch. Wyeksportowałam córkę do babci(po raz pierwszy w życiujak ja tęsknięęęę) i chciałabym urządzić w końcu gabinet a za razem jej pokój do nauki i skończyć jej pokój. No i fajny fotel dla młodej do niebieskiego pokoju by mi się przydał. wiesz coś o tym? Przeglądam sieć i jakoś nic mnie nie satysfakcjonuje, a jak juz się podoba to cena dobija. W ikei jest coś niby z materiałów zasłonowych, ale no nie wiem czy to może być to:

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/susanna-tkanina__0092930_PE229688_S4.JPG

Irmo - też się obawiam ciężkości tego mebla, ale czuję, że bez tego będzie ciężko.

Myszo - z materiałami obiciowymi jest kiepsko - od dwóch lat szukam jakiegoś retro na fotel, fajne są w Ikei, ale za bardzo popularne jak dla mnie. Gdybyś chciała gładki, to mam namiary na fajne.

no właśnie ze wszystkim ciężko, a przecież jedną duperelką można całe wnętrze "zrobić". Chętnie bym pokombinowała, ale nie ma czym. Miałam zarąbiste róże z ikea na zasłony, ale brakło mi materiału, a w sklepie już nie ma.Co se jedną powieszę?Zebym miała dwie inne żeby z tą jedną wisiały, ale to też nie, bo materiał specyficzny i ciężko coś do niego dobrać. Generalnie dupka i pupka, a gabinet wygląda jak stołownia-3 biurka każde inne i to by było na tyle. Daj Mazo te namiary, cokolwiek będzie lepsze niż nic.

• 2 weeks później...

Irma - tak sobie czasem czytam Twój dziennik do poduszki i trochę mi lżej jak widzę jakie miałaś rozsterki przy wykańczaniu domu. U mnie nie ma jeszcze domu, ale wszędzie czytam że POWINNAM WIEDZIEĆ CO, JAK I GDZIE MA BYĆ, bo jak nie to ... koniec świata!!! A mi się jakiś mętlik w głowie zrobił, nie wiem co mi się podoba.

Chyba z tej rozpaczy pójdę spać.

Dobranoc.

Nie nerwuj się kobieto! od czego ma się sąsiadów projektantów :) wpadnij do mnie to wymyślimy co i jak. A rozterki - ludzka rzecz. nie wiem gdzie czytałaś , ze powinnaś wiedzieć to czy tamto, ale chyba nie tu, na forum :) tutaj można przez 300 postów wałkowac temat deski do klopa, więc jak widzisz nie jesteś jedyna :)

btw. miło było Was poznać - fajny klan :)