Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wszystkiego najlepszego i duuużo zdrówka, realizacji własnych marzeń i planów, zadowolenia z córci i synka, oby psocili, bo wtedy Mama wie, że dzieci są zdrowe :)

I gratuluję własnego biura :)

ps. nie zaglądałam wczoraj na kompa, ale chciałam już w poniedziałek napisać życzenia....

IRMA - jeśli kiedyś będziesz miała wątpliwości co do technicznych wymagań odnośnie zakładów pracy, szkół, gastronomii, zoz-ów, kosmetyczek, fryzjerek, zakładów pogrzebowych, hydroforni i innych, to zadzwoń. Mam tu wokół siebie całą armię "urzędasów pie...nych" co się znają - albo nie - ale zwykle wiedzą gdzie szukać.

Nie trać swojego cennego czasu na takie głupoty.

Lepiej się połóż i pomyśl jak mi to wielkie łóżko upchnąć do tego pokoju z wyjściem na taras. Michał się uparł na ten pokój - właściwie to bardzo mnie zastanawia czemu??? Walczy jak lew o te drzwi - a kogo on będzie nimi wpuszczał i po co???

IRMA - jeśli kiedyś będziesz miała wątpliwości co do technicznych wymagań odnośnie zakładów pracy, szkół, gastronomii, zoz-ów, kosmetyczek, fryzjerek, zakładów pogrzebowych, hydroforni i innych, to zadzwoń. Mam tu wokół siebie całą armię "urzędasów pie...nych" co się znają - albo nie - ale zwykle wiedzą gdzie szukać.

Nie trać swojego cennego czasu na takie głupoty.

Lepiej się połóż i pomyśl jak mi to wielkie łóżko upchnąć do tego pokoju z wyjściem na taras. Michał się uparł na ten pokój - właściwie to bardzo mnie zastanawia czemu??? Walczy jak lew o te drzwi - a kogo on będzie nimi wpuszczał i po co???

Ludzie, ale mi sie fajna sasiadka trafiła!!!

ale choc bym chciała to z łózkiem bedzie problem :)